PC-re is megjelenik az Epic Mickey 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Junction Point megerősítette, hogy Xbox 360, PS3, Wii és 3DS mellett PC-n, valamint Macen is tolhatjuk Mickey egér új kalandját Warren Spector tolmácsolásában. A bejelentés tényén kívül a mester csupán annyit árult el, hogy a játékon nem kevesebb, mint 800 ember dolgozik megfeszített tempóban.

Hiába számított magas költségvetésű fejlesztésnek az Epic Mickey első része, megbukott a kasszáknál, ami talán annak tudható be, hogy csupán Nintendo Wii-n jelent meg. A Junction Point még egyszer nem követi el ezt a hibát. A már ismert platformlistához csatlakozott ezúttal a PC és a Mac is.

A világ minden táján dolgoznak a játékon. A stúdiónak kirendeltsége van az Egyesült Királyságban, Bulgáriában, Kínában, Kanadában, Kaliforniában és Utahban is. Teljes gőzzel, számos embert megmozgatva készül a megaprojekt, szögezte le Warren Spector. A korábbi tapasztalataikat kamatoztatva készül a különálló 3DS-es verzió is, melyet a brit Blitz Games fejleszt Power of Illusion címmel. A PC-s verzió viszont a nagykonzolos változatokkal egyezik meg. Kérdés, hogy a mozgásérzékelős irányítást miként oldják meg egérrel és billentyűzettel?

14.
14.
#13: Hát, fene tudja, én például a Rayman sorozat PC-re megjelent részeivel sokkal jobban szórakoztam, mint a 2011-es és teljes FPS / TPS felhozatalával együttvéve. Szándékosan nem RPG-t írtam, mert ott nem állja meg a kijelentés, de igen, kellenek ilyenek és örülök, hogy jött a Rayman-Origins is !
Ennek az első része speciel nem tetszett, de hátha ez már jobb lesz...
13.
13.
shooter1234
"PC-re is megjelenik az Epic Mickey 2" Így van, még több ilyent! Mindjárt visszaesik a warez, mert ezeket a sz*rokat nem hogy nem veszik meg, még le sem töltik! :( Nehogymár valami Halo vagy GOW vagy bármi jelenjen meg pc -re, mert azt sokan le fogják tölteni!!!! :(
11.
11.
#9: Semmi sem tart örökké, pláne a jó dolgok nem ... :(((
9.
9.
giga321
regelés időpontja 1 nap: Nagyon Szeggeki vagy Seggeki (vagy ki volt az a nyomorék aki ugyan ezekkel a szövegekkel jött) szaga van az írásaidnak.
5.
5.
Kumite
"Kérdés, hogy a mozgásérzékelős irányítást miként oldják meg egérrel és billentyűzettel. "

Ez annyiban nem kérdés, hogy a 360 verzió nem támogatja a Kinectet. Ha meg tudták oldani az irányítást két analóg karral és pár gombbal, akkor PCn is megfogják tudni oldani.


"megbukott a kasszáknál"
Amerikában az első hónapjában 1,3 millió ment el, 2011 júniusáig pedig 2 millió EU-t és Észak Amerikát együttvéve. Ez a 2+ millió eladott példányszám mennyire számít bukásnak egy egyetlen platformos játéktól?
3.
3.
daenath
Ez nagyon jo hir, Wii exclusive jatekok nem nagyon jelenek meg PC-re.
2.
2.
DON GONDOCS
túl szép hogy igaz legyen, hiszen olyan kevés jó platformer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...