Orcs Must Die! PC, X360

Akció-stratégia az orkokkal a főszerepben, melynek fejlesztését az Age of Empires-veteránok verbuvált Robot Entertainment végzi.
1637690400

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben sem maradnak üres kézzel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. Az év célegyenesében is négy játék ütheti a markunkat - lássuk hát a kínálatot!
1623078000

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.
1522252800

Komoly elbocsátások az Orcs Must Die! fejlesztőinél

Az Orcs Must Die!-ért felelős Robot Entertainment megválik a fejlesztőgárda majd’ felétől. Az eddig két külön projekten dolgozó csapat mostantól egy játék fejlesztésére fókuszál majd.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1321353037

Két új címen dolgozik a Robot Entertainment

Zseniális játéknak tartottuk a múlt hónapban megjelent Orcs Must Die-t, így örömmel fogadtuk a hírt, miszerint a készítők két új produktumon is dolgoznak. Hogy ez pontosan miket takar, nem tudni, de tekintve, hogy a Robot eddig stratégiai vonalon halad, vélhetőleg az új munkái sem szakadnak el a műfajtól.
1319970731

Orcs must die! villámteszt

Na, és mi a helyzet az orkokkal? Ezekkel a zöldbőrű, büdös és agresszív lényekkel, kik csak a kajára és a háborúra tudnak gondolni. Köszönik szépen, megvannak, idők kezdete óta harcolnak az emberekkel, szinte minden létező médiumon. A Robot Entertainment a sarkára állt és kijelentette: az orkoknak meg kell halniuk.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.