Shadowrun Online PC

A webböngészőben kel életre a Shadowrun szerepjáték a Jagged Alliance Online készítőitől.
1430154540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.
1344412803

Shadowrun Online - ilyen a kontextuális gameplay

Kevesebb, mint egy hét múlva befejeződik a kickstarteres gyűjtés, így a fejlesztők még utoljára rákapcsolnak, hogy megszerezzék a rajongók támogatását. A Cliffhanger Production felfedte a Shadowrun Online kulcsmomentumait. Megismerhetjük a helyzetfüggő játékmenet sajátosságait.
1343293242

Mozgásban a Shadowrun Online

Hasít a Shadowrun Online szekere. A Cliffhanger Productions a minap frissítette Kickstarter-oldalát, így már világossá vált az, hogy csak egyszer kell megvennünk a játékot 25 dodóért, ennek fejében a végtelenségig játszhatunk minden DLC-vel együtt. Itt az első gameplay videó!
1342783813

Kickstarterre vált a Shadowrun Online

A Jagged Alliance fejlesztői tavaly októberben jelentették be, hogy böngészőben játszható MMO-ként hozzák vissza a Shadowrun brandet. Szerintük a rajongók pénze elég lesz ahhoz, hogy a játék akadálymentesen napvilágot lásson, a Kickstarteren már el is kezdték a gyűjtést.
1318507207

Készül a webböngészős Shadowrun Online

Habár 2007-ben nem sikerült a Microsoft igyekezete, hogy a Shadowrun brandet egy crossplatform FPS-ként hozza vissza a köztudatba, a Jagged Alliance Online fejlesztői másképpen állnak a témához. Ők egy böngészőből futtatható szerepjátékban gondolkodnak. RPG-rajongóknak még jól jöhet.