World of Warcraft: Mists of Pandaria MAC, PC

A World of Warcraft negyedik kiegészítője új fajjal, a pandákkal és távol-keleti környezetre emlékeztető új helyszínekkel.
1507363212

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.
1502800328

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.
1499450400

World of Warcraft - irány Kul Tiras?

A legutóbbi találgatások szerint Kul Tiras lehet a következő World of Warcraft-kiegészítő helyszíne. A rajongók a legújabb javítás fájljait feltúrva tippelnek arra, hogy az eltűnt szigetre tartunk.
1490373000

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.
1486731651

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.
1486479600

World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.
1483016438

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.
1478358014

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.
1474527600

A Blizzard dobja a Battle.net elnevezést

Nem kell megijedni, nem az egész szolgáltatástól szabadul meg a Blizzard. Csak a nevet engedi el a stúdió, az ugyanis állítólag sokszor összezavarta a játékosokat. Ezentúl simán Blizzard Technek fogják hívni.
1472464842

A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.