Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 7.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.

A Battle.net új verziója jelenleg bétafázisban érhető el mindenki számára. Nincs meghívás, ha bejelentkezel az alkalmazásba, simán kiválaszthatod az új bétaverziót.

A frissítéssel kapunk egy új Social fület, ahol az összes közösségi funkciót elérhetjük, beleértve a csoportokat, a csevegést és a beszélgetési csatornákat.

A Blizzard Groupson belül a barátok megtervezhetik a következő küldetést, olyan csoportokhoz csatlakozhatnak, ami érdekli őket, és megoszthatják egymással a stratégiájukat. Minden ilyen groupnak több különböző szöveges és hangalapú csatornája lehet. A csoport adminja kezeli a tagságot, meghívókat küldhet és így tovább.

Ezentúl még részletesebb játékprofilokat állíthatunk be avatárokkal, beleértve a barátokkal kapcsolatos megjegyzéseket, illetve belinkelhetjük a más közösségi médiumokon szereplő profilunkat is.

A rajongók évek óta kérik az offline állapot kijelzésének lehetőségét. Ha ezt kiválasztjuk, a barátaink azt látják, hogy nem vagyunk bejelentkezve a Battle.netbe, tehát nem zargatnak minket üzenetekkel - vagyis csak akkor kapjuk meg őket, ha legközelebb online leszünk. Ha viszont bejelentkezünk egy játékba (mondjuk a World of Warcraftba), azon belül állapotunk aktív lesz - ezt nem árt észben tartani.

3.
3.
markoci555
most néztem meg és csak az amerikaiak tudnak egy csomó mindent, európaiak le vannak maradva :D
2.
2.
markoci555
jó kis dolgok de én régóta akarok egyet de azt nagyon: sokkal több helyet a block listába

iszonyat mennyi rohadékkal, idiótával találkozni, és már nagyon rég betelt a block listám, nem akarok ilyenekkel újra játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...