Silent Hill: Homecoming

A méltán híres Silent Hill sorozat ötödik része kizárólag Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - ezúttal a The Collective-től.
Típus: Kalandjáték, Túlélõ Horror

E3 2007: Lezajlott a Konami konferenciája is

A Sony, a Microsoft és a Nintendo konferenciája után lezajlott a Konami sajtótájékoztatója is, ahol a Silent Hill 5 bejelentése mellett Kojima mester is szólt pár szót.

E3 2007: Silent Hill 5 bejelentés képekkel

A Konami végre bejelentette a 2005. óta pletykált Silent Hill 5-öt. A játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra készül, megjelenése 2008-ban lesz esedékes.

Idén érkezik a Silent Hill ötödik része?

Az amerikai EGM magazin legfrissebb számában olvastuk, hogy a készülőfélben lévő Silent Hill 5 már az idei év végén boltokba kerülhet.

Folytadódik a Silent Hill - a mozikban biztosan

Hálát adtunk az égnek tavasszal, hogy végre egy olyan játék alapján készült filmet nézhettünk meg, mely igen jól sikerült: a készítők folytatnák a remekművet.

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

Már nyáron kapható lesz a Silent Hill DVD-n

A Sony Pictures Home Entertainment bejelentette, hogy augusztus 22-étől már megvásárolható lesz a Silent Hill (A halott város) DVD, UMD és Blu-Ray formátumban.

Első helyen nyitott a Silent Hill movie

A rossz kritika ellenére a dobogó legfelső helyén nyitott a Silent Hill (A Halott Város) nagyképernyős adaptációja az amerikai mozikban.

Silent Hill plakátkészítő verseny - a győztes!

Decemberben hirdette meg a TriStar Pictures a Silent Hill-hez kapcsolódó versenyét: a rajongók készíthették el a film egyik reklámplakátját.

Silent Hill: The Movie - filmelőzetes

A mai napon megjelent a Silent Hill mozifilm első, nagyfelbontású letölthető trailere. A moziflm idén áprilisban már a mozikban is megtekinthető lesz!

Két filmes hír!

Megérkezett az X-Men3 hivatalos trailer és a Silent Hill napokban indult oldalán egy pályázat veszi kezdetét, a poszterrel kapcsolatban!