Silent Hill: Homecoming

A méltán híres Silent Hill sorozat ötödik része kizárólag Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - ezúttal a The Collective-től.
Típus: Kalandjáték, Túlélõ Horror

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

Silent Hill: Homecoming

A PS3 játékok régiómentességének köszönhetően, és természetesen az Überkonzolos srácok támogatásával, az európai megjelenés előtt csaknem egy hónappal hozzájutottunk a legújabb Silent Hill egy példányához. Természetesen fanatikus rajongóhoz méltóan rögtön le is csaptam rá, amolyan kiéhezett ragadozó módjára. Lássuk hát az eredményt, el ne szökjetek!

Silent Hill: Homecoming - Ausztráliának nem kell

Mint tudjuk, Ausztrália nagyon szigorúan áll hozzá a videójátékok korhatárosításához, s úgy tűnik, a Silent Hill legújabb rész meg sem jelenik náluk.

Jó ebédhez szól a keddi galériafrissítés

A mai galériafrissítésben nem sok cím szerepel, a felhozatal annál jobb! Diablo III, Fable 2, Ninja Blade, Silent Hill, és a sor vég nem ért véget!

GC 2008: PC-re is megjelenik az új Silent Hill

Eredetileg kizárólag az újgenerációs konzolokra jelentették be a Silent Hill ötödik részét, de Lipcsében megtudtuk, hogy lesz számítógépes változat is.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

GC 2008: A második videóözön

Második videóözönben helyet kapott a Red Alert 3, Resident Evil 5, Bionic Commando, Dark Void, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Silent Hill: Homecoming stb.

A harmadik csokor Comic-Con 2008 videó

Befutott a harmadik csokor videó a Comic-Con 2008 kiállításról - van itt mindenféle gameplay, mi szem-szájnak ingere, tessék szépen meglesni őket!

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A tizennegyedik videócsokor

Az újabb videócskoroban olyan játékok videói kaptak helyet, mint a Fable 2, Bayonetta, Silent Hill: Homecoming és a Tales of Vesperia.