Silent Hill: Homecoming

A méltán híres Silent Hill sorozat ötödik része kizárólag Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - ezúttal a The Collective-től.
Típus: Kalandjáték, Túlélõ Horror

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Mozgásban a Silent Hill: Homecoming

Látnivalók érkeztek a Silent Hill: Homecoming című túlélő-horrorból, amely remek kikapcsolódást nyújt majd a műfaj szerelmeseinek, szeptember 26-tól.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Silent Hill: Homecoming megjelenési dátum

A korábban Silent Hill 5 című túlélőhorror új nevet kapott, ami nem más, mint Silent Hill: Homecoming. A hivatalos megjelenési dátum is napvilágra került: szeptember 26.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Silent Hill: Homecoming

Rég számoltunk már be igazi, gerincvelőbe hatoló, kőkemény horror játékról itt, a Gamekapcson. Utolsó ilyen cikkünk több mint egy hónappal ezelőtt a Dead Space volt, úgyhogy lassan kiheverve az ünnepi elpuhányosodást, egy Silent Hill 5 előzetes keretein belül visszaevezünk a félelem, rettegés és lelki terror tengerére.

Félelem és rettegés rovat: Silent Hill 5 videótrió

Három ingame jeleneteket tartalmazó videó tekinthető meg a Silent Hill 5-ből. A trailerek nagyon rövidek, de már ezekből is látszik, hogy nem egy tákolmányal lesz dolgunk.

Silent Hill 5 - képek és trailer

Vadi új képek, és egy rövid trailer is érkezett a Silent Hill ötödik részéből. Végre láthatunk szörnyeket, vért, és sötét padláson gondtalanul rajzolgató gyerekeket.

GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.