Command & Conquer: Tiberium Alliances IPHONE, Mobil, PC

A Command & Conquer: Tiberium Alliances egy böngészős MMO játék lesz, teljes mértékben HTML 5-re alapozva, így minden webes készüléken futhat.
1373724000

Bezártak a Spellforce fejlesztői

Az Electronic Arts átszervezései az 1997-ben alapított német Phenomic stúdiót is elérték, hatvan ember került lapátra. A csapat fejlesztette a Spellforce-sorozatot és a böngészős Command & Conquert is.
1355414400

Electronic Arts: nincs többé Play4Free

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megszünteti a Play4Free márkát, a free-to-play játékait pedig az Origin szolgáltatás alatt teríti majd. A döntés nem meglepő, inkább az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a kiadó.
1331833017

Command & Conquer: Tiberium Alliances bétateszt

A GDI képviselte nyugat, és a Kane vezette NOD Testvériség elkeseredett harca ezrek vérét ontja ki naponta, a világ romokban, az elsivatagosodott tájon végignézve csak pusztulást, kínt és szenvedést látni. A háborúhoz pedig most egy harmadik fél is csatlakozott, a felkelőket képviselő Forgotten.
1323939600

Itt vannak a C&C: Tiberium Alliances első látnivalói

Ahogy megírtuk, tegnap rövid időn belül bejelentették a második Command & Conquer-játékot is, a Tiberium Alliances viszont új terepen, a böngészőkben próbálja elnyerni a játékosok kegyeit. Végre befutottak az első látnivalók is az anyagról, trailer és screenshotok vegyesen.
1323864000

C&C: Tiberium Alliances bejelentés

A hétvégén az Electronic Arts bejelentette, hogy készül a Command & Conquer: Generals 2. És mi lehet jobb egy Command & Conquer-játéknál? Igen, két Command & Conquer-játék. Annyira hatalmas örömre azért nincs ok: a Tiberium Alliances "csak" egy böngészős anyag lesz.
1323068400

Bejegyeztették az új Command & Conquer címét

Múltkor részletesen kitárgyaltuk, hogy a BioWare hétvégén bemutatandó játéka miért lehet új Command & Conquer, s bár erre mérget mi sem vennénk, az Electronic Arts látszólag mindenképpen számol új C&C-vel: a kiadó nemrég bejegyeztetett néhány webcímet, ami egy új projekthez köthető.