C&C: Tiberium Alliances bejelentés

  • Írta: InGen
  • 2011. december 14.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén az Electronic Arts bejelentette, hogy készül a Command & Conquer: Generals 2. És mi lehet jobb egy Command & Conquer-játéknál? Igen, két Command & Conquer-játék. Annyira hatalmas örömre azért nincs ok: a Tiberium Alliances "csak" egy böngészős anyag lesz.

Míg a Generals 2 visszatér a sorozat azon részéhez, aminek legkevésbé van köze a Command & Conquer-univerzumhoz, addig a Tiberium Alliances - legalábbis a nevéből ítélve, amire korábban egy domain regisztráció is utalt már - újra a klasszikus, tibériumos irányvonalat fogja követni. A fejlesztést az Ultima Online-ért is felelős Phenomic végzi - kész csoda, hogy őket még nem nevezték át BioWare-nek.

A játék maga pedig egy böngészős MMO lesz, amit egyébként teljes egészében HTML5-ben írnak meg, így gyakorlatialg minden webes készüléken, akár telefonokon is futni fog a megfelelő hardver megléte mellett. Elméletileg a zárt bétatesztre már lehetne jelentkezni, csak a cikk megírásakor az oldal még nem igazán érzi a működést.

5.
5.
Na végre! Már úgy is Tiberium hiányom volt. :)
4.
4.
Cooper911
Most megy az oldal, de a kód még nem jött meg.
3.
3.
Split
Peeersze, ők fejleszthetnek teljes HTML 5 oldalt, bezzeg mikor hozzánk jön a megrendelő, akkor IE 5-re is optimalizálni kell. :)
2.
2.
InGen
Nem tudni, de valószínűleg a szokásos F2P dolgok - premium content, stb, de ez csak az én tippem.
1.
1.
Scoo
Ingenes lesz? Mert ha fizetni kell érte akkor nem érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...