Angry Birds Space IPHONE, MAC, PC

Kedvenc Dühös Madaraink az űr meghódításán fáradoznak.
1449770400

Megint vezetőt vált az Angry Birds fejlesztője

Pörögnek az események az Angry Birds-sorozatot jegyző Rovio körül, a finnek újabb vezérigazgató-váltáson esnek át hamarosan. Egyúttal át is szervezik a céget, függetlenebb lesz egymástól a játékos és a nemjátékos vonal.
1443074451

Megérkezett az Angry Birds-film első trailere

Jövőre szintet lépnek a Dühös Madarak, elvégre meghódítják a mozikat is. Az Angry Birds: The Movie teljesen hű marad a játékok szellemiségéhez: könnyed és vicces szórakozásra számíthatunk májusban. Itt az első trailer.
1440748800

Óriási leépítések az Angry Birds fejlesztőjénél

Hiába rajtolt szépen az Angry Birds 2, és hiába áll a küszöbön több nagyobb projektje is a Roviónak, a fejlesztőcég óriási leépítésekre készül. A közleményük szerint "túl sok dologgal foglalkoztak" egyszerre.
1433856600

Jön az Angry Birds LEGO-változata

Tulajdonképpen furcsa, hogy az Angry Birds és a LEGO még csak most talált egymásra, de végre ez is bekövetkezett: a dühös madarak jövőre mozikba kerülő animációs filmjét LEGO-szettek is kísérik majd.
1427011200

HWSW: Már nem érdekes az Angry Birds

Az Angry Birds-zel bankot robbantó finn cég helyzete gyengül, ahogy a legsikeresebb franchise-ához kapcsolódó licencek és az azokra épülő termékek iránt fogy az érdeklődés, az új lábak növesztése pedig lassan megy.
1412499303

Peter Dinklage is játszik az Angry Birds-filmben

Mármint nyilván csak a hangjával, de a lényeg: a Trónok harca Tyrion Lannistere és a Destiny Ghostja kapta az egyik főszerepet a szűk két év múlva érkező Angry Birds-animációs filmben.
1409675400

HWSW: Vezetőt váltott az Angry Birds fejlesztője

Új elnök-vezérigazgatót nevezett ki a finn Rovio, amely az Angry Birds játékokkal robbant be a köztudatba, a csúzliból lőtt madarak sikerét azonban azóta sem tudta megismételni - írja nagytestvérünk, a HWSW.
1394355600

Úton az új Angry Birds

Noha még a stellás epizódról sem tudunk sokat, a Rovio máris elkezdte teaselni a következő, valószínűleg kevésbé lányos Angry Birds-részt is. Az első videó középkori fantasy tálalásra utal.
1390899623

Kémkedett utánunk az Angry Birds?

A The Guardian birtokába jutott szigorúan titkos dokumentumok állítólag Edward Snowdentől származnak. A jelentés szerint az NSA és a brit titkosszolgálat személyes adatokat gyűjtött rólunk a mobilos játékok segítségével.
1381402815

Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.