Mark of the Ninja X360

Nindzsás játékot fejlesztenek a Shank alkotói. Lopakodás, vérontás és klasszikus, oldalnézetes játékmenet.

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

Rohamosan közelít a Mark of the Ninja: Remastered

Már korábban is tudni lehetett, hogy érkezőfélben van a multiplatform Mark of the Ninja: Remastered, a napokban azonban új előzetest, valamint konkrét megjelenési dátum is érkezett az alkotáshoz.

Multiplatform lesz a Mark of the Ninja: Remastered

Ahogy azt sejtettük, nem csak Nintendo Switch-re jön a Mark of the Ninja felújított változata. A fejlesztők bejelentették, hogy idén ősszel PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is befut az oldalnézetes lopakodós anyag.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

Elindult a Humble Indie Bundle 9

Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.

Mark of the Ninja - jön a Special Edition DLC

A Klei Entertainment ad még egy esélyt a tavalyi év egyik legjobban sikerült platformjátékának. Nyáron érkezik a Special Edition DLC, amely Dosan háttértörténetéről libbenti le a fátylat, sőt a játékmeneten is csavar egyet.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!