Call of Duty: Black Ops 2 PC, PS3, X360

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Peter Stormare és a Black Ops 2: Vengeance

Megkapta a maga Replacers-videóját a Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC-je. A félig élőszereplős, félig gameplay jeleneteket tartalmazó előzetes könnyedén felcsigázza a kedélyeket.

Vengeance névre hallgat a Black Ops 2 új DLC-je

Már javában készül a Call of Duty: Black Ops 2 harmadik letölthető csomagja, a Vengeance. A csomagban négy új multis térképet találunk és nem hiányozhat a zombis móka sem.

Dead Island: Riptide - harmadik hete a csúcson

A briteknél megint a Dead Island: Riptide győzött, így már harmadik hete vezeti a szigetország toplistáját. Bár túl nagy konkurenciája nem volt, a Call of Duty: Black Ops II kifejezetten megerősödött.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, a múlt héten mindenki előre felkészült a dogájára vagy a vizsgájára, mert a következő napokban akad majd egy-két érdekesség, ami miatt valószínűleg nem jut idő a tanulásra.

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.

Call of Duty - hogy lesz ebből mobilváltozat?

Noha az okostelefonok és a tabletek egyre fontosabb szerepet töltenek be a játékplatformok között, meglepő módon az Activision eddig nemigen erőltette a mobiljátékokat. Ami nem jelenti azt, hogy már nincs rajta az ügyön.

Dark Skyline alcímmel jön az új Call of Duty?

Állítólag a hivatalos Call of Duty-weboldalon pár percig futott egy visszaszámláló, amely a következő rész leleplezésének idejét mutatta, pluszban az alcímre is fény derült általa. Mégsem a Modern Warfare 4 jön ősszel?

E3 2013: Leleplezik az új Call of Dutyt

Az Activision közösségi menedzsere, Dan Amrich szerint legkésőbb az idei Electronic Entertainment Expón fedhetik fel a legújabb Call of Dutyt. Habár még a Black Ops 2 szavatossága sem járt le.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti termés már határozottan korrektebb, mint a legutóbbi, megjelenésből lesz bőven, és talán akad is egy-két cím, ami érdemes lehet a kipróbálásra. Mi a magunk részéről az Injustice-ra voksulunk.

Black Ops 2 - traileren a Mob of the Dead

A jövő héten jön a Call of Duty: Black Ops 2 Uprising címet viselő DLC-je, amely a közkedvelt zombimódot is kibővíti egy új fejezettel. Az Alcatraz börtön falai közt járunk, a létesítményt elözönlötték a holtak.