Call of Duty: Black Ops 2 PC, PS3, X360

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Élen nyitott a Ni no Kuni a brit toplistán

Szép rajtot vett a PlayStation 3-exkluzív Ni no Kuni, a játék a brit toplista élén nyitott, és ezzel megelőzte a FIFA 13-at és a Call of Duty: Black Ops II-t is. A DmC eladásainak lassulása látványosan tetten érhető.

Traileren a Call of Duty: Black Ops II első DLC-je

Az Xbox 360-tulajdonosok már letölthetik a Call of Duty: Black Ops II első nagyobb kiegészítőjét, a Revolutiont, a megjelenés apropójából pedig egy gameplay trailert is kaptunk a készítőktől.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Hiába érkezett meg a múlt héten a DmC: Devil May Cry PC-s változata, a játék lecsúszott az első helyről, és átadta azt a Call of Duty: Black Ops második részének. Az új Sims-kiegészítő nem került be az élbolyba.

Call of Duty: Black Ops II - forradalmi képek

Két nap múlva érkezik meg az Xbox Live-ra a Call of Duty: Black Ops II első DLC-je, ennek apropóján 10 screenshotot mutatunk nektek, amin a csomag új pályáit vehetitek szemügyre.

Élőszereplős trailer a Black Ops 2 DLC-jéhez

Az Activision rákapott a hús-vér színészekkel felvett előzetesekre. A Call of Duty: Black Ops 2 első DLC-je, a Revolution kapcsán a zseniális Peter Stormare hirdeti nekünk az igét. Jövő héten megjelenés!

A DmC vezeti a brit toplistát

Jött, látott és győzött, megjelenésének hetén azonnal a brit játékeladási toplista élén nyitott a DmC: Devil May Cry. A Ninja Theory akciójátéka ezzel együtt megtörte a FIFA 13 hat hete tartó sikersorozatát is.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Ahogy megírtuk, nem lesz több magyar toplista, ezért az érdeklődők kedvéért a brit játékeladások alapján készült összesítést mutogatjuk majd a jövőben. Ez más egy picit, például arányában jóval több benne a foci.

A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.