Call of Duty: Black Ops 2 PC, PS3, X360

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Élőszereplős trailer a Black Ops 2 új DLC-jéhez

A Peter Stormare által alakított karakter ott segít, ahol csak tud: ő tisztában van vele, hogy mire vágysz. Ha már unod a Call of Duty: Black Ops 2 multijának kínálatát, akkor érdemes lesz beruháznod az Uprising csomagba.

Traileren a Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising DLC

Az Activision hivatalosan, egy előzetes formájában is bemutatta a Black Ops 2 soron következő letölthető csomagját, az Uprisingot. A pack négy új multiplayer térképet és egy zombis kalandot tartalmaz majd.

Black Ops II - két hét múlva jön az új DLC

Gyakorlatilag biztos, hogy április közepén érkezik a Call of Duty: Black Ops II soron következő kiegészítője. Az Uprising nem tartogat túl sok meglepetést, négy multis pályát és egy zombis térképet ad hozzá a játékhoz.

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.

Mikrotranzakciók a Call of Duty: Black Ops 2-ben

Holnaptól mikrotranzakciók keretében is vásárolhatunk apróbb tartalmakat a Call of Duty: Black Ops 2-höz. A rendszer holnap élesedik, elsőként Xbox 360-on. Mellesleg a Nuketown térképet ingyen letölthetjük.

Nőtt az amerikai játékipar januárban

Még mindig az Xbox 360 az Egyesült Államok legkeresettebb konzolja, ötször annyit adtak el belőle, mint a Wii U-ból. A játékok között a Call of Duty: Black Ops II és a Far Cry 3 volt a legnépszerűbb.

Élen nyitott a Dead Space 3 a brit toplistán

Noha a Dead Space 2 eladásait alulmúlta, így is a brit toplista élén nyitott a Dead Space harmadik része. A Ni no Kuni már a legjobb öt közé sem került be, egyébként nagy meglepetések nincsenek a listán.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.

Továbbra is veszteséges a Square Enix

Hitman ide, Sleeping Dogs oda, a Square Enix veszteséggel zárta a pénzügyi évének első kilenc hónapját, amiben elsősorban a tengődő konzolpiac játszott közre. A mobilbiznisz egyre növekszik.