Rayman Legends PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A Rayman Origins folytatása: még szebb, még változatosabb, még izgalmasabb!
1360260412

Késik, de multiplatform lesz a Rayman Legends

A Ubisoft meghallgatta a rajongók imáit, a korábbi tervekkel ellentétben mégsem lesz Wii U-exkluzív a Rayman Legends, igaz, ezzel együtt egy kiadós késést is bejelentettek a franciák: szeptemberben jön a játék.
1354536043

Megvan a Rayman Legends dátuma

Októberben bizonyossá vált, hogy a Michel Ancel platformjátéka lekési a Wii U startját, s csak 2013-ban lát napvilágot. Ma viszont kőbe vésett megjelenési dátumot kapott a kooperatív mókára kihegyezett Rayman Legends.
1351258218

Rayman Legends - traileren az ötfős multiplayer

A Nintendo Wii U-ra érkező Rayman Legendsnek nagy erénye lesz az öt játékost megmozgató kooperatív mód, melyben Rayman és debil társai pattognak végig a színes pályákon. Oltári jó murinak ígérkezik, ha össze tudunk csődíteni egy ekkora társaságot. A játékmódról képeink és trailerünk is van.
1349707341

Lekési a Wii U-premiert a Rayman Legends

A Ubisoft bejelentette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Rayman Legends, ami azt is maga után vonja, hogy a játék - noha a konzol egyik legütősebb third party fejlesztése - lekési a Nintendo Wii U szintén november végén esedékes rajtját.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1347444000

Rayman Legends - szóljon a Black Betty!

Új előzetes érkezett a Wii U-exkluzív Rayman Legendsről, a trailerben ismét az egyik "zenés" pálya kerül elő: hősünk gőzerővel robog előre, zúg a rock, miközben a terep ritmusra omlik szét körülötte, és a sárkányok sem hagynak békét neki. Brütal Legend-hangulat a köbön!
1345892400

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.
1345104180

GC 2012: Rayman Legends látnivalók jöttek

Befutottak a Rayman Legends előre megígért látnivalói, megkaptuk a múltkori kedvcsináló teljes változatát, ráadásul egy ötperces gameplay felvétel is érkezett, amit az IGN munkatársai prezentálnak. A főszerepben természetesen az új karakter, Barbara tetszeleg - most ő kíséri kalandján Raymant.