Rayman Legends PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A Rayman Origins folytatása: még szebb, még változatosabb, még izgalmasabb!
1344585600

GC 2012: Rayman Legends teaser a kiállításra

Jövő héten veszi kezdetét Kölnben a Gamescom, ahol a Ubisoft többek között a Rayman legújabb részét is bemutatja majd a nagyérdeműnek. Ennek apropóján egy rövid teaser trailer is a kezeink közé került, ami a Legends egyik új karakterét, Barbarát mutatja be mozgás közben.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1338879229

E3 2012: Nyitócím lesz Wii U-n a Rayman Legends

Michael McCullick mutatta be a Ubisoft sajtótájékoztatóján a Rayman legújabb részét, mely teljes mértékben kihasználja a Wii U tabletszerű kontrollerjét. Láthatjuk mozgásban, hogy miként terelgethetjük karaktereinket a Game Pad és Pro Controller segítségével. Mozgásban még bájosabb.
1338853320

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!
1335632746

Hivatalos a Rayman Legends

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Rayman Origins folytatása, ami játékmenetében ugyan az elődhöz igazodik, viszont a tematika a mítoszok és a legendák köré koncentrálódik. A játékról a napokban egy videó is kiszivárgott - ez a kiadó szerint nem tükrözi a program végleges állapotát.
1335254404

Rayman-folytatás vámpírokkal és szellemekkel?

A Kotaku birtokába jutott marketing-felmérés szerint világossá válik előttünk, hogy az esetleges Rayman Origins folytatásában sárkányokkal, vámpírokkal és szellemekkel akasztjuk össze a bajuszt - legalábbis a magazinhoz befutott conceptek ezt sugallják. Jó hír, hogy a Ubisoft gondolkodik rajta.