KickBeat Vita

Ritmusjáték a magyar illetőségű Zen Studiostól. Érdekel?

Itt vannak a PlayStation Plus októberi játékai

A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetőinek havi rendszerességgel kínált ingyenes játékok októberi kínálatáról. Ezúttal is kapunk PS4-es, PS3-as és PS Vitás címeket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.

GDC 2014: Generációt lép a magyar Zen Studios

Jönnek az első magyar fejlesztésű játékok a Microsoft szeptemberben megjelenő konzoljára. A hazai Zen Studios bejelentette, hogy a CastleStorm, a Pinball FX2 és a KickBeat: Special Edition PS4-re és Xbox One-ra is kijön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz az igazi, még mindig tart a januári punnyadás. Főleg steames játékokkal kell beérnünk, de ha van Xbox One-od, és a Dead Rising 3 is ott csücsül a polcodon, akkor sincs veszve minden.

Megjelent a magyar fejlesztésű KickBeat

A Zen Studios bunyós ritmusjátéka a minap jelent meg PS3-ra és PS Vitára. Kishazánk fiai egy olyan alkotást tettek le az asztalra, amit a zenére megkomponált verekedős jelenetek kedvelői imádni fognak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sulikezdés ide vagy oda, a kiadók nem állnak le. Erre a hétre is betáraztak néhány nagyobb (és persze nívósabb) címet, mindenképpen érdemes lesz körülnézni a játékboltokban és az online üzletekben!

KickBeat - magyar fejlesztésű ritmusjáték Vitára

Új címet fejleszt a PlayStation Vitára a Zen Studios, méghozzá nem is flippert: a KickBeat egy ritmusjáték lesz, ahol a stílus többi képviselőjével ellentétben nem nyilakra és jelzésekre kell megnyomnunk a megfelelő gombokat, hanem egy-egy bunyó során, az ellenfelek mozgását kell figyelnünk.