GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

A világ legnagyobb játékgyártói már megérkeztek Kölnbe és már Geoff Keighley is ugrásra készen várja, hogy bemutathassa a mai este látnivalóit. Habár mindenki kedvenc prezentőre előre leszögezte, hogy a megszokottnál kevesebb meglepetéssel és vadiúj bejelentéssel érkezik az Opening Night Live, cserébe legalább két teljes órán záporoznak majd a trailerek és gameplay bemutatók.

Az már egészen biztos, hogy színpadra kerül az Alan Wake 2 és az Assassin's Creed: Mirage, nagy bemutatót kap a Black Myth: Wukong és bő 10 percnyi gameplay-jel érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III is. Hosszas csend után újra megmutatja magát a Crimson Desert, a CDPR a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyt viszi a képernyőre, a CI Games és a Hexworks pedig a Lords of the Fallent járatja meg ismét. Ha minden igaz, akkor Ed Boon is színpadra lép, hogy bemutassa a Mortal Kombat 1 eddig nem látott harcosait, illetve a Payday 3, a Sonic Superstars, a Tekken 8 és a Zenless Zone Zero látnivalóira is érdemes lesz számítanunk.

Sőt, mivel a Microsoft nem foglalt külön időpontot a színpadon, de minden idők eddigi legnagyobb kiállításával érkeznek, gyakorlatilag mérget vehetünk rá, hogy a Forza Motorsport, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl és a Starfield is kap némi időt a reflektorfényben.

Update! A műsor véget ért, az alábbi lejátszón nézhetitek vissza a teljes adást, lejjebb pedig megtaláljátok az összefoglalót:

Ez történt a Gamescom Opening Night Live műsorán:


Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Stalker 2 elfáradt a kanyarban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...