Star Wars 1313 PC, PS3, X360

Nem áll le a Star Wars-játékok áradata.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Túl lineáris lesz a Star Wars 1313?

Aggodalomra adhatnak okot Dominic Robilliard szavai a Star Wars 1313-at illetően. A kreatív direktor nyíltan kijelentette a GameFront magazinnak, hogy játékuk "lineáris, előre kidolgozott hullámvasút". A baj mégsem olyan nagy, elvégre nagyobb szabadságunk lesz, mint gondolnánk.

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

E3 2012: Először mozgásban a Star Wars 1313

A Spike TV rátette a kezét a nemrégiben bejelentett Star Wars 1313 első játékmeneti felvételére. Végre egy érett, nemigazán gyereknek szánt LucasArts játék - a fél vesénket is odaadtuk volna érte. Szerencsére még a transzplantáció előtt bemutatták. Akció és lazaság öt percben.

E3 2012: Bejelentették a Star Wars 1313-at

Az ígéreteknek megfelelően ma hajnalban a GT.TV lerántotta a leplet a vadonatúj Star Wars játékról. A LucasArts legújabb gyöngyszeme egy vérbeli akció-kalandjáték lesz a Coruscant bolygón. Eddig soha nem látott sötét és felnőtt világot mutat be egy bűnügyi sztori keretében. Hol a szívgyógyszerem?

E3 2012: Jön az új Star Wars-játék

A jövő heti GameTrailers TV nemcsak azért lesz érdekes, mert bemutatják benne a Tomb Raider legújabb gameplay előzetesét, a srácok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy ők ránthatják le a leplet a következő Star Wars-ról játékról is. Tessék bekarikázni azt a május 31-i dátumot!