E3 2012: Jön az új Star Wars-játék

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 27.
  • Teaser
Link másolása
A jövő heti GameTrailers TV nemcsak azért lesz érdekes, mert bemutatják benne a Tomb Raider legújabb gameplay előzetesét, a srácok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy ők ránthatják le a leplet a következő Star Wars-ról játékról is. Tessék bekarikázni azt a május 31-i dátumot!

Elsőként az EGM Now számolt be arról, hogy az idei E3-on fogja bemutatni a LucasArts a legújabb fejlesztés alatt álló játékát, azonban további részletekkel nem tudott szolgálni. A minap a GameTrailers (illetve a Spike TV) mindezt úgy konkretizálta, hogy a sejtéseket megerősítette: Star Wars-játékon dolgoznak a srácok, ami ráadásul már a jövő héten, május 31-én belekukkanthatunk majd.

A GameTrailers TV különleges, E3 előtti kiadásában az új Tomb Raider trailer mellett mutatkozik majd be a játék, amit június 4-én egy gameplay anyag is követni fog. A promóció egyébként gőzerővel zajlik: már a Star Wars hivatalos Facebook-oldalán is az anyagot hájpolják - reméljük, nem alaptalanul!

Köszi, Füge!

98.
98.
DON GONDOCS
Új Dark Forces vagy Jedi Knight, vagy valami Open world akció-kaland játék legyen, a többi nem érdekel.
97.
97.
markoci555
én pedig nagyon örülnék egy battlefront 3-nak mert az 1 és a 2 nagyon tetszett bár voltak hibák benne, de biztos nem az lesz
95.
95.
mdr88
Nyilván valaki írta már a kommentek sokaságában (amit nincs kedvem végigolvasni), de valószínűleg BF3 (adná az Ég), vagy TFU3 ami szintén nem lenne rosz... bármennyire nincs köze semmihez :)
94.
94.
Quent1n
#92: "Persze kinek mi jön be" Így van :) A lényeg, hogy szeressük az SWt .:)
92.
92.
Pain
Nekem is a régi köztársaság idejében játszódó könyvek jönnek be jobban. Érdekesebbnek tartom azt a korszakot, mint a birodalom bukása utánit. Nekem Luke és az új Jedi rend sem szimpatikus, na meg a Sitheket favorizálom. Személyes kedvenceim a Darth Bane könyvek. Játékból is inkább ebből az időből való történetet látnék szívesen. Persze kinek mi jön be :)
87.
87.
Quent1n
#86: Szerintem a Jedi Visszatér utáni könyvek zömével nincs nagy gond, főleg a Zahn, Stackpole könyvekre v. pl. a Zsiványkommandósakra gondolok. Őszintén szólva az, hogy Lucasnak nincs köze hozzájuk szerintem nem rossz dolog. Nekem megvan 4-5-6 könyvbe és hát egy Zahn könyvhöz képest mesekönyvek kb. :D Persze jók azért! :)
85.
85.
JoHnNiEE
áh sztem kár reménykedni, tuti kapunk vmi clone warsos kazuár cuccot....
79.
79.
samatagrav09
#69: Star Wars bounty hunter a neve
78.
78.
samatagrav09
#63: fáradt vagyok leszarom pontos j vel is írhatom :D
72.
72.
gamerman15
#69: Ja vagy Chewbacc-t is elkaphatnánk.
69.
69.
Batman
#62: AC stílusú azért, mert olyan nyitott világ lenne a legjobb. Például Boba kap küldetéseket nekünk meg bolygókra kellene szállni, ott kifigyelni az adott személyt.. Meg elkaphatnánk Han Solo-t... Fúúú de jó is lenne egy ilyen játék :DDD
68.
68.
gamerman15
#59: Ja én is úgy vagyok vele hogy túl sok SW játékban voltunk a Jedikkel míg a Sithekről alig tudni valamit.Pedig kíváncsi lennék hogy úgy a Baljós Árnyak előtt néhány száz évvel milyen lehetett a galaxis egy Sith szemszögéből ilyen fejvadászos/gonoszos témában.
67.
67.
gamerman15
#62: Csak azért írtam mert ugyebár Boba fett egy fejvadász, és őt egy ilyen bérgyilkosos AC féle játékban lehetne elképzelni.
66.
66.
Batman
Látom sokan várjátok a Force Unleashed 3-at, pedig az aztán a gagyi játék.
Azt az embert, akiben a legtöbb Midi-chlorian volt, aki évtizedek meghatározó alakja volt a galaxisnak, akihez senki hozzá nem érhetett, elver, megaláz, porba döngöl egy ilyen kis mitugrász keverék Galen. Ott már nem is Jedi voltál hanem egy isten..
Kyle Katarnnal sokkal jobban élveztem a játékot, szóval Jedi Knightot a népnek!!
65.
65.
shatterhand
battlefront jöjeht
a többi kuka
63.
63.
Skyer
#62: Teknológia.. na így sem láttam még leírva :DDDDD
62.
62.
samatagrav09
#58: Azt kétlem mert az AC eleve más teknológiánál játszódik és mert volt már olyan amire gondolsz a bounty hunter és kurva jó voolt
61.
61.
kirschakos
60.
60.
kirschakos
#57: Ha nem érdekel, minek koptattad a billentyűzeted?
Komolyan néha nem értem az embereket.
59.
59.
greenmelon
JK-t a népnek, vagy valami sithes/fejvadászos/gonoszos gammát, a jókkal lenni már picit uncsi, egyedül a JK-nál élvezhető még mindig.
58.
58.
gamerman15
Szerintem egy Assassin's Creed stílusú Boba Fett-es játékkal lesz dolgunk
57.
57.
Bré
SWTOR után hagyjanak békén a star warsal de egy indiana jones játék nem lenne rossz... SWTOR után azt kell hogy mondjam elegem lett a Star Warsból olyan szinten hogy majdnem pfujj... még azt kell mondjam hogy a The Force Unleashed 3 at ha jönne ki sem venném meg... mert mind és mind ugyanaz és már unom... AC3 meg esetleg valami Fable produkció jöhetne de igazából a mai játékok közül sok nem fog meg végképp hogy 80 csilliodjára is el akarják nekem adni ezt... mondjuk a spider man is várós és a bioshock infinit sem lesz kutya de ááhh nem is szaporítom tovább a szót nem fogott meg gamekapocs valamit a feljebb felsoroltak közül szedjetek nekem össze, köszi:D
56.
56.
Macifasz
Számomra tehát egy új Star Wars RPG, vagy egy új Jedi Knight epizód lenne a legkielégítőbb. Nagy kár, hogy egyikre sincs nagy esély.
55.
55.
Macifasz
#54: A The Sith Lords nekem se tetszett annyira. Borzalmasan lassan indul be, és végig olyan...nem is tudom...semmilyen érzés uralkodott rajtam. A második kitolásnál javult a helyzet, de nincs nálam egy szinten az első résszel. Bár az tény, hogy azért sok koppintás féle van benne, de így is tudtak egyedit alkotni.

Amúgy ettől még, megnéznék én egy olyan SW RPG-t is, ami kapcsolódik a filmekhez, és találkoznánk a szereplőkkel. Az is jó lenne, nem is kicsit. :-D És nem is értem, hogy a BioWare miért nem alkot egy új, Star Wars történetet. Most, hogy a Mass Effect pihenőre megy, simán megcsinálhatnák. Az is belefér, ha a Dragon Age III után kezdenek neki, csak kezdjenek bele. :-D
54.
54.
Quent1n
#49: Az első részének jó sztorija volt a másodiknak viszont szerintem nem volt nagy szám. Nekem attól lett volna egyedi ha nem koppintanak le mindent a modern sw univerzumbol. Falcon helyett Ebon Hawk, aztán a Jedi tanács is nagy koppintás volt, vagy épp Han Solo helyett Carth, de kellett egy wookie is ugye stb.. Én tökre úgy éreztem végig, hogy nem volt elég ötletük.

Plusz a már megjelent könyvek amik a Jedi visszatért követik színvonalban bőven jók bármilyen játékhoz (néhány kivétellel). Nekem sose tetszett igazán ez az Old Republicos okosság, akkor már Nomi Sunrider és Exar Kun fele vehették volna az irányt. Számomra különös vonzerővel bír egy ilyen világban, hogy végig lehet követni az egészet kapcsolódnak egymáshoz a történtek, öregszenek a szereplők stb. De persze kinek mi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...