Star Wars 1313 PC, PS3, X360

Nem áll le a Star Wars-játékok áradata.

Star Wars 1313 - amit még nem tudtunk róla

A Star Wars 1313 törlését hivatalosan még mindig nem jelentették be, de jó esély van arra, hogy a projektet lelőtték. Az IGN exkluzív demót látott a játékból, és le is írt róla egy-két olyan dolgot, amit még nem tudtunk.

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.

Boba Fettről szólt volna a Star Wars 1313

Noha elméleti esély még van arra, hogy a Star Wars 1313 megmenekül, gyakorlatilag viszont kizárható ez a lehetőség - kár, mert mint kiderült, a játék a Star Wars hírhedt fejvadászáról, Boba Fettről szólt volna.

Breaking: nem fejleszt több játékot a LucasArts

A Disney bejelentette, hogy bezár a LucasArts, ami a gyakorlatban azt jelenti: nem fejleszt több játékot, és a nevet csak a különböző címek licencelésére használják majd. A Star Wars 1313 jövője bizonytalan.

Szünetel a Star Wars 1313 fejlesztése?

Régóta nem hallottunk már a Star Wars 1313-ról, ami nem véletlen. Várható volt, hogy előbb-utóbb meglesz a böjtje annak, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet - legalábbis videojátékos szempontból.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

Star Wars 1313 - a galaxis pokla

Fejlesztői napló érkezett a legújabb Star Wars-játékból, amiben a LucasArts munkatársainak gondolatai mellett néhány új artwork is megbújik. A Level 1313 a galaxis legbrutálisabb, legsötétebb szeglete, garantált, hogy a fejvadászunk kirándulása nem lesz zökkenőmentes.

GC 2012: Screenshotok a Star Wars 1313-ról

Noha a Star Wars 1313 még mindig nem mutatott magából túl sokat, azért friss látnivalók vannak: most éppen a bejelentés óta már jól ismert jelenetről kaptunk screenshotokat némileg más nézőpontból fotózva. Hiszünk ebben a játékban, jó, hogy eddig egy darab fénykardot sem láttunk, de akkor is!

GC 2012: Gameplay traileren a Star Wars 1313

Az E3-on ugyan már láttuk a Star Wars 1313 mostani előzetesének alapanyagát, a kedvcsináló trailert ettől függetlenül mindenkinek érdemes megnéznie, akit kicsit is érdekel a fénykard nélküli Star Wars játék. Ha unod Jedi-szerepet, és a Sith oldala sem nyújt új élményt, imádod majd a fejvadászosdit!

Star Wars 1313 - egy Jedivel nehéz azonosulni

A Star Wars 1313 bejelentése az idei E3 egyik meglepetése volt, és nem is feltétlenül abban az értelemben, hogy új, Star Wars-univerzumban játszódó anyag készül: ami érdekesebb, az maga az alapkoncepció, miszerint a játékban nem egy fénykardforgató hőst alakítunk, hanem egy egyszerű fejvadászt.