Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3, X360

A várva-várt Castlevania: Lords of Shadow hivatalosan is visszatér, tökéletesített játékmenettel.

Halloweeni traileren a Castlevania: LoS 2

A Halottak Napját a Konami sem mulasztja el: friss előzetessel jelentkezik a Castlevania: Lords of Shadow 2. Pluszban lehullt a lepel a Premium Editionről is, amely fémdobozban érkezik és figurát tartalmaz.

Castlevania: Lords of Shadow Collection dátum

A Mercury Steam eddig megjelent összes Castlevania: Lords of Shadow-játékát tartalmazza a novemberben megjelenő gyűjteményes kiadás, még a Mirrors of Fate HD-verzióját is.

Hallgass bele a Lords of Shadow 2 zenéjébe!

A Castlevania: Lords of Shadow 2 zeneszerzője, a zseniális Oscar Araujo idő előtt megosztotta a nagyközönséggel a játék egyik betétdalát, a Dracula's Theme-t, amely kiváló hangulatfokozó lehet.

GC 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2-trailer

A tegnapi dátum után ma már tömény játékmenetet kaptunk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről, nem beszélve a ropogós képekről sem. Bepillantást nyerhetünk a harcrendszer mélységeibe, a fegyverekbe és a képességekbe.

GC 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2 dátum

A Konami megerősítette, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2 február végén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A srácok már régóta adósak voltak a dátummal, végre ezt is kipipálhatjuk.

HD-változatot kap a 3DS-es Castlevania?

Úgy fest, a Castlevania: Lords of Shadow 2 megjelenése előtt még számíthatunk érdekességekre Castlevania témában: egy áruház szerint masszív Lords of Shadow-csomag érkezik hamarosan.

A MercurySteam nem akar több Castlevaniát

A spanyol MercurySteam képviselője a múltheti Comic-Conon megerősítette, hogy a csapat nem készít több Castlevania: Lords of Shadowot, a történet a második résszel lezárul. Könny szökik a szemünkbe.

Képeken a Castlevania: Lords of Shadow 2

A Comic-Conra egy csokornyi friss screenshottal készült a Konami, melyek kellően káprázatosak ahhoz, hogy elidőzzünk a részleteken. A halhatatlanságnak nagy ára van a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben.

E3 2013: Nettó Castlevania-gameplay érkezett

Ha tetszett a Konami pre-showjában levetített Castlevania: Lords of Shadows 2-előzetes, kattints ide gyorsan, a GameSpot ugyanis bemutatta az ott látható gameplay jeleneteket vágatlanul!

E3 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2-képözön

A Konami ugyan már letudta a Castlevania: Lords of Shadow 2 bemutatóját az E3 előtt néhány nappal, ez nem jelenti azt, hogy el is zárta a médiacsapot: húsz új kép landolt a játékról a galériánkban.