Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3, X360

A várva-várt Castlevania: Lords of Shadow hivatalosan is visszatér, tökéletesített játékmenettel.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Távozik a Konamitól az új Castlevaniák producere

Dave Cox tizenhét éve dolgozott a Konaminál, ő volt a producere többek között a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatnak is. Az imént bejelentette, hogy elhagyja a kiadót, új kihívásokat keres.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - videón a DLC

A jövő héten kiegészül a Castlevania: Lords of Shadow 2. A Revelations DLC-ben, Dracula fiát, Alucardot irányíthatjuk - a derék sarj készíti elő a terepet apja érkezéséhez, de ő is mesteri szinten ont vért.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - jön az első DLC

Beigazolódtak a korábban felreppent pletykák, tényleg jön a Castlevania: Lords of Shadow 2 első letölthető tartalma, a Relevations DLC. Ezúttal Alucardot, Dracula fiát irányítjuk, aki az éjszaka lényei ellen harcol.

Brit toplista: első helyen a Thief

Egy csomó friss megjelenés jutott a múlt hétre, ennek megfelelően a legfrissebb brit toplistán is történt néhány érdekesebb változás. Ahogy az várható volt például, a Thief kapásból az első helyen nyitott.

Frissítve: Ezért lett középszerű az új Castlevania

A Castlevania: Lords of Shadow 2 meglehetősen vegyes kritikákat kapott a sajtótól, a MercurySteam egyik fejlesztője most kitálal. Szerinte a játék középszerűségéért a direktor, Enric Alvarez a felelős.

Castlevania: Lords of Shadow 2 teszt

A Sátán hatalmas invázióra készül, csatlósait már a Földre küldte, ármánykodásukkal és vérontásukkal előkészítik az utat uruk visszatérésére. Dracula, avagy Gabriel Belmont a megmaradt emberségével száll harcba velük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két nagyon fontos megjelenésünk is lesz ezen a héten, elvégre érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, és a Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC-je is megjelenik PC-re és PlayStationökre.

Megjelenés előtti trailert kapott az új Castlevania

Napok kérdése, és rávethetjük magunkat a Castlevania: Lords of Shadow második részére, de addig is lesz mivel elütni az időt: itt van például a játék launch trailere, amit az imént adtak ki a fejlesztők.

Így kezdődik a Castlevania: Lords of Shadow 2

Masszív spoilerrel indítjuk a vasárnap reggelt, hiszen betekintést nyerhetünk a jövő héten megjelenő Castlevania: Lords of Shadow 2 első félórájába, leszámítva a demóban szereplő ostromot. Vérszívós szép napot kívánunk!