Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3, X360

A várva-várt Castlevania: Lords of Shadow hivatalosan is visszatér, tökéletesített játékmenettel.

Castlevania - ajándék a PS3-as előrendelőknek

Ha előrendeled a Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3-as verziójának digitális változatát, akkor a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-et is megkapod, méghozzá teljesen ingyen!

Tölthető a Castlevania: Lords of Shadow 2 demója

Befutott a Castlevania: Lords of Shadow 2 kipróbálható változata, mármint az, amelyik a Lords of Shadow - Mirror of Fate HD-változata és a Lords of Shadow Collection mellé is járt ajándékba.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - a kardunk ereje

Még egy trailer landolt nálunk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről, melyben Gabriel mágikus kardja kapja a főszerepet. A Void Swordon jéghideg lángok cikáznak, szemlátomást kiszipolyozza az ellenfél életét.

Tíz percig mozog a Castlevania: Lords of Shadow 2

A Gamekapocs szerkesztőségében a Castlevania: Lords of Shadow 2 a hónap egyik legjobban várt játéka, és a Konami csak fokozni tudta az epekedésünket a minap kiadott tízperces gameplay felvétellel.

Ilyen a Castlevania: Lords of Shadow 2 világa

Befutott a Castlevania: Lords of Shadow 2 második fejlesztői naplója, melyben a játék világáról értekeznek a MercurySteam munkásai. Komor, sötét világ ez, ahol a hozzánk hasonló elátkozott lelkek is érvényesülhetnek.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Dracula sorsa

A Mercury Steam új előzetessel kedveskedett a Castlevania rajongóinak. A kedvcsináló főhősünk, Gabriel Belmont, azaz Dracula hányatott sorsáról regél, de vannak itt más szereplők is: Zobek és Satan többek közt.

Képeken a Castlevania: Lords of Shadow 2

Egy raklapnyi látványos screenshotot és artworköt kaptunk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről. A képeken a kampány jelenkorban játszódó szegmenseit is megcsodálhatjuk. A játék művészeti értéke megkérdőjelezhetetlen.

Ilyen lesz az új Castlevania borítója

A Konami kiadta a Castlevania: Lords of Shadow folytatásának végleges borítóképét, ha a jövő év elején ráúsznál a játékra, olyan dobozt kell majd keresned, amin ez az artwork szerepel.

Fejlesztői naplón a Castlevania: Lords of Shadow 2

A MercurySteam útjára bocsájtotta a fejlesztői naplósorozatuk első részét, amely esetünkben a főszereplőre, Draculára koncentrál majd. Miből lett a cserebogár, azaz félelmet nem ismerő vármpírúr? Gabriel! Hova jutottál?

Castlevania: Lords of Shadow 2 - videón a demó

Lemaradtál volna a Castlevania: Lords of Shadow 2 kipróbálható verziójáról? Nincs meg a Mirror of Fate HD-verziója? Most teljes egészében végignézheted a játék demójának végigjátszását.