Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3, X360

A várva-várt Castlevania: Lords of Shadow hivatalosan is visszatér, tökéletesített játékmenettel.

Még egy kép az új Castlevaniából

David Cox megint nem bírt magával, újabb képet tett közzé a Castlevania: Lords of Shadow második részéből. A látnivaló stílszerűen gameplay jelenetet ábrázol, üröm az örömben viszont, hogy a minősége nem az igazi, mert emberünk újfent kívülről kapta le a tévét, mikor éppen futott a játék.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - első ingame kép

A szivárogtatás hálás feladat, ha a rajongók szemszögéből nézzük a dolgot. Ám az felettébb szokatlan, ha éppen a játék producere szellőzteti meg az első ingame képet a Castlevania: Lords of Shadow 2-ből. Ráadásul csak simán fogott egy fényképezőgépet, és lekapta a TV-n futó akciót.

Készül a Castlevania-film

Nem éppen abból a forrásból, ahonnan várnánk, de megerősítették a tényt, hogy végre tényleg készül a Castlevania-mozi. Legalább hat éve küzdenek fele különböző rendezők és stúdiók, úgy tűnik azonban, hogy a projekt már legalább a szereplőválogatáson túl van.

GC 2012: PC-re is jön a Castlevania: LoS 2

Majdnem elsiklottunk a nap egyik fontos bejelentése előtt. Röviden, lényegretörően, ahogy kell, úgy jelentette be a Castlevania: Lords of Shadow 2 producere, hogy a játék érkezik PC-re is. Így, ha csak nem tévedünk túl nagyot, ez lesz az első PC-s Castlevania cím.

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.

E3 2012: Jön a Castlevania: Lords of Shadow 2

A Gametrailers ma hajnalban tartott, előzetes E3-as műsorában hivatalosan is lehullt a lepel a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről. A várva-várt nagygépes folytatásban visszatér a korábbi főszereplő, Gabriel Belmont. A játék jövőre jelenik meg, mindössze egy trailerünk van róla.

E3 2012: Jöhet a Castlevania: Lords of Shadow 2 is

Új információk láttak napvilágot a tegnap már kivesézett Castlevania: Mirror of Fate-tel kapcsolatban, egyúttal ma már a Castlevania: Lords of Shadow 2 készültéről is szólnak a pletykák. Nagyon úgy fest, hogy az E3-on duplán tér vissza a Konami klasszikus sorozata. Örülünk?

Úton a Caslevania: Lords of Shadow folytatása?

David Cox, a Caslevania: Lords of Shadow producerének Twitter-oldalán felbukkant jelek szerint folytatást kap a Lords of Shadow. Bár semmi konkrétum nincs még, Cox azt ígérte, hogy hamarosan bejelentik, miért is utazott nemrégiben Erdélybe, Drakula földjére.

Úton a Castlevania: Lords of Shadow folytatása?

Ismét egy szószátyár fejlesztő nem tett eleget a titoktartási kötelezettségeinek, így szinte biztosnak vehetjük, hogy már készül a Castlevania rebootjának második része. A Konami gyorsan el is tüntette a szóban forgó nyilatkozatot, de ez már csak hab a tortán.