Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3, X360

A várva-várt Castlevania: Lords of Shadow hivatalosan is visszatér, tökéletesített játékmenettel.

E3 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2 trailer

Itt van mire mindenki várt. A Konami elő-E3-as prezentációján levetítették a Castlevania: Lords of Shadow 2 legújabb előzetesét. Gabriel Belmont dühős és vérre szomjazik, de vajon kordában tartja-e szörnyű örökségét?

E3 2013: Nézd újra a Konami-prezentációt!

Véget ért a Konami elő-E3-as prezentációja, melyet most a kiadó YouTube-csatornáján újra megnézhetsz. Castlevania: Lords of Shadow 2, MGS 5 és PES 2014 képsorok következnek!

E3 2013: Megvan a Konami előadásának dátuma

Pontosabban az E3-at megelőző prezentációról van szó, amit élőben követhetünk az interneten keresztül. Új infók és látnivalók várhatóak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painről és a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről is.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - friss részletek

Az Official PlayStation Magazine legfrissebb számában delejes előzetest olvashatunk a MercurySteam új játékáról, a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről. A fontosabb tudnivalókat összeszedtük nektek.

Ilyen lesz a Castlevania: LoS 2 kezdőképernyője

A Castlevania: Lords of Shadow 2 rendezője, Dave Cox már korábban is szivárogtatott részleteket a MercurySteam játékáról. Ezúttal a várva-várt nagygépes folytatás kezdőképernyőjét kapta le mobiljával. Frenetikus!

Búcsút mondhatunk a Castlevania-portoknak

A korábbi hírekkel ellentétben a MercurySteam mégsem tervezi, hogy a HD-konzolokra is elkészítse a 3DS-es Mirror of Fate-et, sőt, a Lords of Shadow 2 Wii U-s verziójára sincs esély. A csapat lészáma kicsi, az erőforrás kevés.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - nem jön Wii U-ra

A Castlevania-sorozat producere, Dave Cox megerősítette Twitter-csatornáján, hogy biztosan nem jelenik meg Wii U-ra a Lords of Shadow második része. S ez már végleges döntés, nincs kiskapu.

VGA 2012: Castlevania: Lords of Shadow 2 trailer

A korábbi ígéreteknek megfelelően új trailert kapott a Castlevania: Lords of Shadow második része, az alig másfél perces szösszenet immár a játék motorjával készült jeleneteket is tartalmaz.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

VGA 2012: Castlevania: Lords of Shadow 2 teaser

Bevett szokás a játékkiadóknál, hogy egy rövidke teaserrel harangozzák be a közelgő trailert - nincs ez másképp az új Castlevania esetében sem. Az idei VGA-díjátadón jönnek az első gameplay-felvételek!