Assassin's Creed III: Liberation PC, PS3, PS4, SW, Vita, X360, XBOXONE

Női főhőssel rendelkezik az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed-mellékág. Helyszínünk New Orleans.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351515633

Assassin's Creed III: Liberation - TV-reklám jött

A héten nem csupán a nagykonzolos Assassin's Creed III megjelenésének örülhetünk, hanem a PS Vita-tulajok is megkapják a saját mellékágukat a Liberation személyében. A legújabb élőszereplős TV-szpot felhívja a figyelmünket arra, hogy az orgyilkosok bárhol felbukkanhatnak.
1351349747

Assassin's Creed III: Liberation - a halál szimfóniája

A PlayStation Vitára érkező Assassin's Creed III: Liberationt újra megcsodálhatjuk mozgásban is, ráadásul a játék írója, Richard Farreese egy sor izgalmas információt oszt meg velünk. Példának okáért a láncban való gyilkolást egyenesen a "halál szimfóniájaként" emlegetik. Bizarr lesz!
1350982800

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.
1350637211

Sztoritraileren az Assassin's Creed III: Liberation

Aveline egy okos és csinos leányzó. Nem elég, hogy sok esetben álruhát ölt, kikezdhetetlen hittel az orgyilkosok szövetségét erősíti. New Orleansban is beleköpnek a levesbe a templomosok, miközben Amerika vidékén dúl a polgárháború. Főhősnőnk történetét ismerhetjük meg az új előzetesben.
1350540000

Assassin's Creed III - mindenki felült a reklámnak

Magyarországon rendhagyó, de zseniális módon promózzák az Assassin's Creed III-at, egy "álarcos jótevő" járja Budapest utcáit, és parkolójeggyel, valamint érvényes vonaljeggyel segíti ki a bajba kerületeket. A reklámnak több médium is felült, a hősnek saját Facebook-oldala van.
1349769600

Assassin's Creed III: Liberation - fejlesztői napló

Az Assassin's Creed III: Liberation is megkapta a maga a fejlesztői naplóját, és bár túl sok extra nem derül ki belőle, nem is találnánk jobb alkalmat arra, hogy letudjuk a mai Assassin's Creed III-infóadagot; különben is, legalább két percen keresztül bámulhatjuk a vitás változatot mozgás közben!
1349168424

Assassin's Creed III - otthon, édes otthon

Az új Assassin's Creedben is találunk egy főhadiszállást, amely Connor otthonaként szolgál. A Homesteadben tudjuk hősünk képességeit fejleszteni és kereskedhetünk is. Ott senki nem tudja, hogy orgyilkosok vagyunk - a lakosok egyszerű törvénytisztelő polgárnak hisznek, és beleolvadunk a tömegbe.
1348552814

Assassin's Creed III - Amerikából szeretettel

Vadonatúj ingame felvételek landoltak nálunk az Assassin's Creed III-ból. A képsorok a kampány Sequence 6 fejezetét mutatják be, s olyan városokba látogatunk el, mint Homestead és Boston. Barátságos teadélutánt ejthetünk meg a helyiekkel, de békebírók is lehetünk. Csekkold a képeket is!
1348466408

Hóemberépítés az Assassin's Creed III-képeken

Friss screenshotok landoltak ma reggel az Assassin's Creed III nagygépes és kézikonzolos változatából, a Liberationből. A vadon és a városi élet mindennapjai elevenednek meg előttünk, miközben Connor és Aveline az ellenségeiket kényszerítik térde. Álmélkodjunk el a részleteken!