Assassin's Creed III: Liberation PC, PS3, PS4, SW, Vita, X360, XBOXONE

Női főhőssel rendelkezik az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed-mellékág. Helyszínünk New Orleans.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1554470880

Assassin's Creed III Remastered teszt

Több mint hat év után érkezett felújított változat az Assassin's Creed III-hoz, melyet a tavalyi epizód szezonbérletének tulajai is bezsebelhetnek. A csomagba emellett bekerült az összes DLC, valamint Liberation alcímű mellékszál is.
1549526433

Assassin’s Creed III Remastered - március végén

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy március végén mutatkozik be a korábban beígért Assassin’s Creed III Remastered, ami a korábbi pletykákkal ellentétben egyelőre biztosan nem jelenik meg Nintendo Switchre.
1548680419

Switchre tart a felújított Assassin's Creed III?

A Media Markt korábbi szivárogtatása után ezúttal cseh kiskereskedők oldalán is felbukkant a Nintendo Switchre tartó Assassin's Creed III és a Liberation. A megjelenés állítólag márciusban lesz esedékes.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1483615800

Saját Humble Bundle-t kapott az Assassin's Creed

Kedd este elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben az Assassin's Creed-sorozat játékai kapták a főszerepet. Ha a legdrágább csomagot választod, kilenc rész landolhat a Uplay-fiókodban.
1449835237

Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.