Assassin's Creed III: Liberation - a halál szimfóniája

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 27.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation Vitára érkező Assassin's Creed III: Liberationt újra megcsodálhatjuk mozgásban is, ráadásul a játék írója, Richard Farreese egy sor izgalmas információt oszt meg velünk. Példának okáért a láncban való gyilkolást egyenesen a "halál szimfóniájaként" emlegetik. Bizarr lesz!

Az Assassin's Creed III: Liberation egyaránt kihasználja a PS Vita első és hátsó érintőpaneljét, ráadásul exkluzív tartalmakat is megnyithatunk a PS3-as verzióban, ha megvesszük a handheld címet. Megjelenés október 31-én - ugyanazon a napon, amikor a nagytestvér a boltokba kerül.

26.
26.
AmreyP
Igazából egyik se jó,mert nem kéne ölni+full időrabló az összes játék :)
25.
25.
Sanyeszpaloc$
24# értem de az is gyilkoló.
Akkor ezzel mi a bajod?
24.
24.
AmreyP
Autós játékok,Rpg-t: dark souls,devil my cry,darksiders,silent hillek,Skyrim,pl. Egyik se olyan szájkaratézos játék mint ahogy leirtad,Nem embert ölsz benne hanem szörnyeket :)
23.
23.
Sanyeszpaloc$
#22 tényleg két utolsó kérdés.
Te akkor csak sims-el játszol?
Vagy csak versenyzős játékkal játszol?
22.
22.
AmreyP
20: majd talán egyszer ha összejön annyi bölcsesség rájössz mi van a dolgok mögött:)
21.
21.
Sanyeszpaloc$
20.
20.
Sanyeszpaloc$
#18: Ja értem már mire gondolsz.
SIMI PÁRBAJ :D
simogasd meg az elenségedett és nyernek az amcsik.
Uplay 10 point=Simizés fokozás,gyorsabban és nem fárasztó annyira (blöf)
20=ezio simikesztyűje, hasznos ha elakarod rejteni simogatási vágyaidat
30=multiplayer, a simi disznótor válogatási karakterekkel, egyedi disznótor helyszín sőt a macban is el lehet bújni hogy ne lásson gyanutlan, simogatást utáló áldozatod
40=God's lost carres singleplayer pálya
Találd meg az ősiromok között az elveszett simit XD
18.
18.
AmreyP
Bárhogy szinezheted ez akkor is ugy fejlödik hogy szebb grafik,még kidolgozotabb gyilkolás és feldobják a küldiket hogy ne csak az legyen hogy menj oda és nyird ki az embert. A cod és tsa is csak arról szól hogy lőjjél le embereket.Igazad van abban hogy unalmas lenne csak szájkaratézni,de lássuk be hogy az erőszakról szól a játékok zöme.
16.
16.
Sanyeszpaloc$
#13: 1.Nem azért veszik hanem amit már mások is írtak a történetért, a helyszinekért stb. Az hogy pár csicska gyerek/felnőtt ezért veszi attól még nem kel azt kiabálni hogy mindenki.
2.Amúgy meg milyen játékot akarsz, hogy csak beszélget mindenkivel, mindenkit meggyőz paragornal vagy renegáddal. És a fő fegyvere a szája:uplay 10 point=szájkiszáradás gyógyszere, 20 point=Ezio szakálla divatűzőknek, 30=multiplayer beszélgető pálya a britpláza, 40 point=google forditó hogy mindenkivel tudj beszélni és vitázni
:D
15.
15.
#14: És ezzel nem vagy egyedül. Sőt, remélem mi vagyunk többségben. :) Szvsz azért van benne ennyi gyilkolás, hogy az "együgyűbb" rétegekhez is eljusson a játék.
14.
14.
adam6751
#13: Én személy szerint a helyszínek,korszakok a parkour és története miatt szeretem ezt a sorozatot.És remélem hogy ebben a részben a harcrendszert is megszeretem.
13.
13.
AmreyP
Szomorú hogy azert jó egy játék mert sokat lehet gyilkolni benne és ez kell az embereknek.
12.
12.
adam6751
#6: "Eleve csak a PS3/Vita tulajokról beszéltem"
Hát én is erről beszélek.A DLC-t meg tudod hogy értettem.
11.
11.
BloodyDeath
Ez nagyon jól angzik. Alig várom, hogy imádhassam.
10.
10.
RoLee-man
#8: Passz. De figyu vigyázz rá és kész. Amikor kiveszed a ps3-ból akkor rögtön beteszed a dobozába és ennyi. Nem lesz kávés.:)
9.
9.
turi
most olvastam hogy avelinak és connornak lesz egy közös küldetésük is.
8.
8.
Zozzancs
#7: ja és bocsánat ps3 ról van szó:)
7.
7.
Zozzancs
Valaki válaszoljon könyörgöm mert megőrjít hogy nem tudoma választ:D
sztetek ha megveszem a join or die-t dobozosan és ha bármi történik a dvd-val mittudom én leöntöm kávéval megeszem eltörik karcos lesz stb szerintetek lesz lehetőség letölteni uplayen vagy ps store ről a játékot annak aki már megvette? úgy tudom, ha pc-n megveszel egy ac-t akkor letöltheted uplayről (a sima ac3 ról beszélek:P) valaki valami tipp?
6.
6.
#3: Eleve csak a PS3/Vita tulajokról beszéltem. :) Amúgy szerintem nem DLC lesz, hanem alapból belepakolják a játékba.

De tekintve, hogy Benedict Arnold lesz a "középpontban", tényleg nem valószínű. Azért akkor is jó lenne. :)
5.
5.
ProTech44
#2: Igen szerintem is könnyel elképzelhető , hogy akár co-opban lehessen játszani. Főleg azért mert régebben olvashattunk egy olyan hírt is hogy a story egyes részeit co-opban is lehet majd játszani.
4.
4.
turi
#2: ki tudja?
én eltudom képzelni
3.
3.
adam6751
#2: Nem valószínű,de lehetséges ugyanis sony termék exkluzív a DLC és a Liberation is.
2.
2.
Tök simán el tudnám képzelni, hogy az alapjátéknál az a +1 óra PS3-exkluzív tartalom valójában a történet összefonása lenne ezzel. (Elvégre már tudjuk is, hogy a Liberation-ben Connor-ral is találkozunk majd.) Csak hát ugye mégsem az... Pedig milyen fasza lenne, ha azt a néhány(?) küldit co-opban is le lehetne zavarni.
1.
1.
Lacee.
Nem a lánccal való gyilkolásról beszélnek benne hanem a láncban (vagyis sorban[chainkill] gyorsan egymás után) gyilkolásról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...