ZombiU WIIU

Zombis címmel erősíti a Wii U-s felhozatalát a francia brigád.
1349265600

ZombiU fejlesztői napló a történetről

Közeledik a Nintendo Wii U megjelenése, és vele közeleg egy olyan játék is, melyre valószínűleg kapnánk minden más platformon is. A ZombiU fejlesztői az "így készült" sorozatuk második részében ezúttal a történetről és a helyszínekről beszélnek nekünk egy kicsit.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348225222

ZombiU - ha a CoD-hoz szoktál, meghalsz

Manapság már a csapból is a zombik folynak, s köszönhetően a Call of Duty zombimódjának, már egy háborús FPS-ből sem hiányozhatnak. A Ubisoft fejese megjegyezte, hogy ha úgy játszol a ZombiU-val, mint ahogy a Call of Dutyban szoktál, akkor rövid időn belül meg fogsz halni. A cím erősen hardcore.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1346500858

ZombiU - mészárlás a Buckingham-palotában

Londonban elharapózott a zombiapokalipszis. A világváros lakóinak többsége manapság már egy oszladozó, járkáló tetem, aki még a dicső királynő rezidenciáját sem kerüli el. Befutott a ZombiU legfrissebb előzetese, amelyben a Buckingham-palotát állítják a középpontba.
1346166055

ZombiU - nyomd végig egy élettel!

A Nintendo Wii U-ra érkező egyik legígéretesebb zombis cím tartalmaz majd egy takaros újraéledési rendszert is: ha egyszer meghalunk, egy másik túlélő felett vehetjük át az irányítást. A Survival módban viszont csak egyetlen életünk lesz, s ha meghalunk, nincs feltámadás. Éld túl, ha tudod!
1345814831

ZombiU - mennyi ideig éled túl?

Fejlesztői naplót kapott a Nintendo Wii U egyik legimpozánsabbnak tűnő zombis címe. A fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legijesztőbb végeredményt kapjuk kézhez. A legváratlanabb helyeken támadhatnak a holtak - olcsó megoldás, de nagyon hatásos!
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1345016590

GC 2012: Így kell majd zombit ölni a ZombiU-ban

Noha a Nintendo és a Wii U kihagyta a Gamescomot, az nem volt kizárt, hogy a külsős kiadók elhozzák a platformra szánt címeiket. A ZombiU nem is maradt otthon, és bár a Ubisoft konferenciája csak ma délután lesz, a Wii U-exkluzív zombihentelős anyag már megkapta a trailerét.