ZombiU - nyomd végig egy élettel!

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo Wii U-ra érkező egyik legígéretesebb zombis cím tartalmaz majd egy takaros újraéledési rendszert is: ha egyszer meghalunk, egy másik túlélő felett vehetjük át az irányítást. A Survival módban viszont csak egyetlen életünk lesz, s ha meghalunk, nincs feltámadás. Éld túl, ha tudod!

Egyre jobban tetszik nekünk ez a ZombiU - főleg, ha sikeres lesz Wii U-n, akkor esélyes, hogy más platformokra is portolják. Kihívás lesz bőven - tudtuk meg a Nintendo World Power cikkéből. Normál esetben, ha fűbe harapnánk, egy másik londoni túlélő bőrébe bújunk. Ezzel nincs is probléma. De mi van akkor, ha igazán realisztikus nehézségre vágysz? A Survival mód elhozza neked a kertelés nélküli rémálmot.

A ZombiU Survival módjában egyetlen élettel indulunk, s azzal is kell végignyomni a játékot. Nincs respawn, nincs második esély, nincs újratöltés. Csak Te és a zombik, valamint az életben maradás ösztöne a zsigereinkben.

Annak érdekében, hogy ne legyünk teljesen esélytelenek, hagyhatunk üzeneteket a falakra vésve más játékosoknak, amolyan Dark Souls stílusban. A tabletkontroller segítségével a többiek elolvashatják a titkos tanácsainkat, miközben szkennerként használják a GamePadet.

Persze nincs garancia arra, hogy eme üzenetek mindegyike jó szándékú.

8.
8.
p3ti
Ezért vennék egy WiiU-t , k*rva zombi fétis.. :)
7.
7.
frenkyboyhun
Lesz azért néhány nagy alkotás u-ra mondtam én :)
6.
6.
ZsupiDav
"Nyisd meg a gázcsapot és pár perc múlva egy gyufával ellenőrizd, hogy jó munkát végeztél-e!" - Előre látom a sok jó szándékú, segítőkész emberek üzeneteit a szemem előtt :)
4.
4.
benjo6
kemény, ha meghalsz kezdheted előröl az egészet? ezt nem az én idegrendszeremnek találták ki:D
3.
3.
Hubert Cumberdale
Ez az egy életes cuccot én beleraknám minden játékba. Lenne mentés meg ilyenek, de csak ha kilépünk a játékból akkor lenne egy continue pont, ami halál után egyből el tűnne.
2.
2.
biohazard rex
El tudom képzelni, ahogy az egész pálya ilyen firkákból fog állni, mert mindenki agyon spammeli minden hülyeséggel :D Én speciel valami játékot találnék ki. pl. rímekbe szedve körül írok egy helyet, ahol a kövi üzenetet találja és az elvezet egy másik íráshoz, a végén pedig valami eldugott zsákhoz vezetném, ami tele van minden földi jóval :D
1.
1.
shooter1234
Ez az üzenetesdi elég jól hangzik, kár hogy ilyen megvalósítás nincs pc -re 1etlen1 játékban sem. Pedig egy doom szerű játéknál valami cetlik a falon, amik útba igazíthatnák a barátainkat, elég jó 5letnek tűnne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...