ZombiU WIIU

Zombis címmel erősíti a Wii U-s felhozatalát a francia brigád.
1354179621

ZombiU - élőszereplős videó a megjelenés mellé

Holnap debütál nálunk a Nintendo Wii U, s vele együtt a Ubisoft zseniálisnak tűnő élőholtas túlélőjátéka, a ZombiU. Itt egy újabb launch trailer, amely egy hús-vér királyi testőr utolsó perceire koncentrál.
1354104017

ZombiU - bővebben az aszimmetrikus multiról

Mint ismeretes, a ZombiU egyfajta "aszimmetrikus" többjátékos élményt kínál: az egyikünk a klasszikus kontrollerrel nyomul a TV-n, míg a másik fél a GamePadet nyomkodja serényen. Az új fejlesztői napló erre az élményre koncentrál.
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353682806

ZombiU - itt a harmadik fejlesztői napló

Az odáig rendben van, hogy a ZombiU-ban élőhalottakat kell ölni, ám a Wii U technológiájának köszönhetően teljesen máshogy tesszük mindezt, mint általában. Természetesen a részletekben van a kutya elásva: a tabletkontroller segítségével olyan lehetőségekhez jutsz, mint korábban soha sem.
1353517220

ZombiU - orvlövészkedés és multiplayer örömök

Irigyeljük jenki felebarátainkat, hiszen ők már javában nyúzhatják a ZombiU-t. Mi, magyarok csak tovább szíthatjuk a kedélyeket a zombis cím két új TV-reklámjával. Bepillanthatunk a mesterlövészkedés rejtelmeibe, illetve a többjátékos üzemmód is megkapta a saját előzetesét.
1353160800

ZombiU - túlélés a bevásárlóközpontban

London ikonikus piacterén, a Brick Lane Marketsen sem barátságosak a körülmények. A zombihordák mindenhova behatoltak és minden élő teremtményt prédának néznek. A játékosok ebbe az idilli környezetbe csöppennek - minden erőnkkel életben kell maradniuk.
1353052800

Megjelenés előtti traileren a ZombiU

Az Egyesült Államokban vasárnap kerül boltokba a Nintendo újgenerációs játékgépe, ennek apropóján az amerikaiaknak a ZombiU megjelenésére sem kell tovább várniuk. Annak rendje és módja szerint a játék launch trailere is befutott, és kifejezetten hangulatosra sikerült!
1351753885

ZombiU - emberevés élesben

Még mindig nem csengett le Halloween szele, tovább pusztít az oldalunkon, mint a Sandy hurrikán. A VG247 magazin jóvoltából betekinthetünk a Wii U-ra készülő ZombiU bevezető filmjébe, és kiélvezhetjük az első percek magasztosságát. Már a játék elején belecsapunk a lecsóba!
1351267215

ZombiU - egy raklapnyi friss screenshot

A Ubisoft bő kézzel szórja a ZombiU látnivalóit, amin minden hithű brit gentleman elszörnyedne, lévén a szeretett Anglia mára a vérszomjas élőholtak tanyája lett. Mit ér az idegenforgalom, amikor a királyi palotában nem lehet levezényelni egy turnust anélkül, hogy belénk ne harapjon valaki?
1350055843

ZombiU - körséta a londoni Towerben

Nemrégiben láttam egy filmet a londoni Towerről, mely egészen a múlt századig arról volt híres, hogy szaftos kivégzéseket hajtottak végre benne királynő ellenségeinek kárára. Nos, a ZombiU felállása szerint napjainkban is véres színhelye a város jellegzetes építménye - nyöszörgő zombikkal.