ZombiU WIIU

Zombis címmel erősíti a Wii U-s felhozatalát a francia brigád.
1339920000

Jimmy Fallon most a Wii U-val bohóckodik

Folyatódik a Jimmy Fallon játékhete, a legutóbbi adásban a Nintendo Wii U-t próbálta ki a mester. Reggie Fils-Aime alapos bemutatóval készült, az ötperces jelenetbe belefért a Nintendo Land és a ZombiU rövid ismertetője is - más kérdés, hogy utóbbiból csak az arcunkat zombivá alakító minijátékot sikerült kipróbálni.
1339660842

Miyamoto-nak nincs ideje FPS-t készíteni

A Zelda, a Pikmin és a Mario atyja új terepen is kipróbálná magát - nevezetesen a belső nézetű lövöldözős játékok piacán, de elmondása szerint túl elfoglalt ahhoz, hogy a szándék ténylegesen megvalósuljon. Érdekes lett volna egy Nintendo által kreált FPS - maga a műfaj ott lesz a Wii U palettáján.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339064910

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.
1339060929

E3 2012: ZombiU - multiplatform cím lehet

Eddig a nap híre: a hét elején bemutatott ZombiU más platformokra is megjelenhet a Wii U-s verzió után. A Ubisoft szerint egy csomó dolgot át kéne dolgozni ahhoz, hogy a rivális konzolokon is működjenek az innovatív megoldások, ami nem kis idő. Mégis, örülünk annak, hogy nem lesz Wii U-exkluzív.
1338981722

E3 2012: Élőben mozog a ZombiU

Végre olyan videót is sikerült szerezni a ZombiU-ból, ami nem előre rögzített promóanyag: a Ubisoft játszható formában is kiállította a Wii U zombis nyitócímét az E3-on, a GameTrailersnek ennyi sem kellett, azonnal rárepült a kipróbálható verzióra - kamerával együtt persze.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338917022

E3 2012: Ingame pillanatok a ZombiU-ból

A Nintendo konferenciáján mutatták be elsőként mozgásban a Wii U egyik hardcore címét, a ZombiU-t. A prezentáció meggyőzőre sikeredett, a látvány rendben van és a kontroller extra lehetőségei egyedi élményt adnak. Túl sok ugyan az olcsó ijesztgetés, de zombikat gyilkolni még mindig öröm.
1338853320

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!
1338852989

E3 2012: Bejelentették a Zombi U-t

A franciáknál alacsonyan szálltak a friss bejelentések, sőt mi több azon igyekeznek, hogy minél jobban megvessék a lábukat a Nintendo új platformján. A Zombi U egy hamisítatlan túlélőhorrornak ígérkezik, az első kedvcsináló már megtekinthető.