Wonderbook: Book of Spells PS3

J.K. Rowling Book of Spell's könyve alapján készült játék, PS Move-val és kiterjesztett valósággal.
1355731669

Wonderbook: Book of Spells teszt

Közel a harminchoz sem szégyen varázskönyvet bújni - főleg, hogy az én időmben még nem elevenedtek meg az olvasott lapok. A Sony megpiszkálta egy kicsit a kiterjesztett valóság fogalmát, aminek a Harry Potter-rajongók örülnek majd.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1348657233

Megvan a Wonderbook megjelenési dátuma

J.K. Rowling Varázskönyvének elsősorban a gyermekek és a vérbeli Harry Potter-rajongók örülnek majd. A szoftver mellé egy szép képeskönyv jár, s a PS Move segítségével elsajátíthatjuk a mágia tudományát, miközben a hókuszpókuszok az Eye kamera segítségével visszaköszönnek a TV képernyőjén.
1346344240

Előzetesen a Wonderbook: Book of Spells

Új trailerrel hódít a Wonderbook PS Move kiegészítőre szánt, J.K. Rowling nevével fémjelzett alkotás. Az első fecske a Book of Spells névre hallgat - a Sony a Harry Potterhez hasonló, masszív frencsájzt lát a címben. Lássuk milyen is az, amikor a könyv oldalai megelevenednek előttünk!
1345892400

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.
1338881382

E3 2012: Varázskönyvet ír PS3-ra J.K. Rowling

A Sony felfedte legújabb PS Move-ra kihegyezett kiegészítőjét, a Wonderbookot, melyhez az első cím J.K. Rowling Book of Spells műve lesz. Az augmented reality segítségével a könyv megelevenedik előttünk, Harry Potter-rajongóknak erősen ajánlott megtekinteni az első felvételeket.