Just Dance 4 , PS3, WIIU, X360

Negyedszerre is visszatér a Just Dance, örülünk?

Just Dance 4 - ropjuk együtt a Gangnam Style-ra!

PSY, a népszerű koreai popénekes Gangnam Style című nótájától hangos a világ. A hisztériáról a Ubisoft sem szeretne lemaradni, ezért a napokban megjelent letölthető tartalmat élesítve, mi is úgy rophatjuk a táncot, mint az ügyeletes mókamester. Nem vicc, befutottak a bizonyítékok képek és videó formájában.

Just Dance 4 teszt

A jó házibuli öt alapszabálya. 1: Hívd meg minden barátodat. 2: Vegyél piát. 3: Hívj csajokat. 4: Vegyél nekik is piát. 5: Szerezz be egy zenés, táncos, éneklős Kinect játékot, ami hajnalig pörget titeket. S hogy melyik legyen ez a játék? Engedd meg, hogy segítsek, legyen ez a Just Dance 4.

3,5 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, s mintegy mellékesen - belső becslésekre alapozva - megemlítette, hogy az Assassin's Creed III-ból 3,5 millió példány talált gazdára az első héten. Az eladási szám pont a duplája a Revelations elsőhetes teljesítményének.

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Ezeket a játékokat várjuk a felmérés szerint

A Nielsen úgy gondolta, ideje felmérni, hogy 2012-ben milyen játékokat várunk leginkább. A gondolatot pedig tett követte, és 4800 kitöltött kérdőív után megvan az eredmény. Valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy többnyire a folytatások szerepelnek nedves álmainkban.

Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Nindendo konferencia - futottak még

A japánok tényleg nem unatkoztak, volt bőven friss játékbejelentés az esti sajtótájékoztatón. A tendencia az, hogy a Nintendo mindinkább elmozdul a third party címek felé, de belsős fejlesztéseken is érezhető a nyugati nyomás. Lefaragjuk kilóinkat, karaoke-zunk és tisztességes 3DS-es címekkel nyomulunk.