Enemy Territory: Quake Wars

A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai

Honlapnéző - öt új hivatalos webszájt indult el!

Négy darab játék weboldalát indította útjára kiadója: elkészült a hivatalos Enemy Territory, Empire at War: Forces of Corruption szájt is többek között!

E3 2006: Az utolsó tizenhárom E3-trailer!

Tegnap véget ért az idei E3, azonban az utolsó videók még csak most érkeztek meg. Mi nyomban fel is töltöttük őket szerverünkre, csekkoljátok a felhozatalt!

E3 2006: Kétszáz új screenshot érkezett!

Olyan finomságokat kaptunk, mint AITD, Enemy Territory, Final Fantasy, Hitman, Just Cause, Mobile Ops, Mortal Kombat, NHL, Tony Hawk, UT 2007 stb. Kötelező!

E3 2006: További két lineup a horizonton

Ma estére további két kiadó küldte el az E3-on bemutatni kívánt játékok névsorát. A következő felsorolásban a Buena Vista Games és az Activision művei láthatók.

E3 2006: 180 új kép érkezett

Assassin's Creed, Bioshock, Dark Sector, Enemy Territory, Gears of War, SiN, Splinter Cell, Test Drive - és ez még nem minden! Gyere és csodálkozz!

Képparádé a Gamekapcson

Bioshock, Brothers in Arms 3, Enemy Territory, Gears of War, Hitman, Operation Flashpoint 2, Ridge Racer 7, STALKER és Ugio Volt. Kellemes felhozatal, nem?

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...

Enemy Territory képmánia

Valóságos Enemy Territory: Quake Wars lázban égünk, így nem csoda, hogy minden apróságra úgy csapunk le, mint derült égből a cipőkanál.

Enemy Territory látnivalók

Az id Software négy nagyon finom nagyfelbontású screenshotot küldött nekünk a készülő Enemy Territory: Quake Wars-ból. Kihagyhatatlan!

Szeptemberben érkezik az új Enemy Territory

A francia NoFrag magazin értesülései szerint idén szeptemberben fog megjelenni az Enemy Territory: Quake Wars. A híreket az iD Software még nem erősítette meg.