Enemy Territory: Quake Wars

A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai

ET: Quake Wars - közel a konzolos megjelenés

A tavalyi év egyik legnépszerűbb multiplayer játéka az Enemy Territory: Quake Wars volt. Hamarosan elérkezik az idő, hogy konzolon is tiszteletét tegye a játék.

Új játékon dolgoznak a Quake Wars fejlesztői

A nagy-britanniai Splash Damage harmincfős csapatát bővíteni szeretné, a közeljövőben ugyanis új játékon kezdenek el dolgozni a srácok.

Újabb Enemy Territory: Quake Wars demó

Az Activision Blizzard a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Wars frissített, 2.0-ás verziószámot viselő, kipróbálható demóját.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

A legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékok

A GameSpy közzétette a 2007. őszének legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékait összegző listát. A TOP10 nagy része régi klasszikusokból áll.

Enemy Territory: Quake Wars

A Return to Castle Wolfenstein megjelenése után a fejlesztők egy másik csapatra bízták a játék kiegészítőjének elkészítését, melyet később már egy folytatásnak terveztek. Sajnálatos, módon az egyszemélyes kampány elkészítésében problémák adódtak a kiadó Activision-nél, így 2003-ban a Splash Damage fejlesztésével kiadták a játék ingyenes multira kihegyezett változatát, a Wolfenstein: Enemy Territory-t. A játék köszönhetően, hogy ingyenes volt és nagyszerű multi örömöket nyújtott az embereknek, hihetetlenül sikeres lett és az is a mai napig.

Lezárult az Enemy Territory nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Enemy Territory: Quake Wars PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Enemy Territory: QW játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Enemy Territory: Quake Wars PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!