Enemy Territory: Quake Wars

A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai

Újabb Enemy Territory: Quake Wars csúszás

Úgy látszik mostanság divattá vált a késések bejelentése, hiszen az id Software hegesztőasztalán lévő Enemy Territory: Quake Wars szintén csúszik.

E3 2007: Activision konferencia - mi ott voltunk

Az Activision is tartott konferenciát, de még milyet! A tájékoztatón részt vett maga Tony Hawk, Stan Lee, Slash és Hank Hearsy alezredes is.

E3 2007: Enemy Territory - Quake Wars videó

Megtekinthető az Enemy Territory: Quake Wars E3-as előzetes videója, mely az Xbox 360-as változatot mutatja be pár perc erejéig.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Quake Wars béta a jövöhéten!

Quake rajongók most azt hiszem egy bizonyos szinten a mennybe mennek, hiszen a következő Quake játék átlép a béta tesztelés fázisába...

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Enemy Territory: Quake Wars demó a héten

Napokon belül, várhatóan még a hétvége előtt megérkezik az Enemy Territory: Quake Wars demója. A hír halál biztos, úgyhogy izzíthatjátok a letöltőprogikat!

Vadonat új címen dolgozik az id Software

Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.