Enemy Territory: Quake Wars

A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai

Mozgásban az Enemy Territory: Quake Wars

Újabb izgalmas videó érkezett az Enemy Territory: Quake Wars-ból. A trailerben a fejlesztők narrációja mellett rengeteg ingame jelenet tekinthető meg.

Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Enemy Territory: Quake Wars

Az idei évben a multiplayer FPS rajongók lesznek igazán elkényeztetve, legalábbis az eddigi kiadási dátumokat figyelembe véve. Idén fog (elvileg) megjelenni a Shadowrun, az Unreal Tournament 3, a Team Fortress 2 és természetesen idén fog megjelenni cikkünk alanya, az Enemy Territory: Quake Wars is. Már-már az is természetes, hogy a játék megjelenési rublikájában még mindig „When it’s done.”, azaz „Kiadjuk, amikor kész lesz.” címke található. De a játék jelenlegi állapotát tekintve, nagyon valószínűnek tűnik, hogy még idén kezeink közé kaparinthatjuk a kicsikét. Lássuk hát, hogy mivel is lesz majdan dolgunk!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

A warez miatt készül konzolokra is a Quake Wars

Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead részletesen ecsetelte a PC-n egyre nagyobb teret hódító kalózkodás hátrányait.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Enemy Territory: Quake Wars konzolokra is

A régóta várt Enemy Territory: Quake Wars Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is el fog készülni - jelentette be az id Software és a Splash Damage.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Ősszel érkezne a Call of Duty negyedik része?

Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!