Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Típus: Akció, MMOFPS, Sci-Fi

E3 2013: Trailer a PS4-es Warframe-ről

Közel ötperces előzetest kaptunk a Warframe PlayStation 4-es változatáról, a trailer ennek ellenére tényleg csak kedvcsináló, bevezet minket picit a történetbe, és ad némi ízelítőt a hangulatból.

PlayStation 4-re is jön a Warframe

A Digital Extremes free-to-play shootere nem csupán a PC-sek kiváltsága lesz, hanem a Sony next-gen konzolján is tiszteletét teszi. A PS4-es változat megtartja a korábban látott mikrotranzakciós modellt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

A hétvégén kipróbálhatjuk a Warframe-et

A Digital Extremes kooperatív örömökre kihegyezett akciójátékába a hétvégén mindenki belevetheti magát, elvégre elstartol a nyílt bétateszt. Véletlenszerű küldetések, különböző kasztok és fejleszthető képességek várnak rád.

Warframe - fejlesztői napló a karakterosztályokról

Régen hallottunk már a Digital Extremes free-to-play elven működő kooperatív akciójátékáról, a Warframe-ről. A srácok végre életjelet adtak a projektről, és bemutatásra került a cím két karakterosztálya, a Loki és a Mag. Mindkettő eltérő stílust képvisel, de pont ez adja a remek változatosságot.

Új trailert kapott a Warframe

Gőzerővel készül a Digital Extremes legújabb akciójátéka, a free-to-play modellben rajtoló Warframe. Az anyag bétatesztjére továbbra is lehet jelentkezni, addig is a fejlesztők újabb és újabb látnivalókkal kedveskednek nekünk. Az új gameplay trailer alig egy perc hosszú, de a hangulatot kellően megalapozza.

Warframe - a Digital Extremes ingyenes shootere

A Darkness 2 és a Star Trek fejlesztői bejelentették első free-to-play PC-s játékukat, a Warframe-t. A shooter télen látja meg a napvilágot, mindeddig nagy titokban készült. Géppuskás nindzsák harcolnak a távoli jövőben, fejleszthető fegyverek és megnyitható finomságok várnak ránk.