Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Típus: Akció, MMOFPS, Sci-Fi

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

Elstartolt a Warframe Xbox One-on

Immáron az Xbox One-tulajok is belekóstolhatnak a Digital Extremes free-to-play lövöldéjébe, amely egy egészen egyedi sci-fi világba kalauzolja el a nagyérdeműt. Természetesen az összes eddig megjelent tartalommal kiegészítve.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.

Szeptemberben jön Xbox One-ra a Warframe

Jövő hónapban végre az Xbox One-tulajok is kipróbálhatják a Warframe-et, hiszen a Digital Extremes hivatalosan bejelentette, mikor is érkezik a népszerű online játékuk a Microsoft konzoljára.

Felvásárolják a Digital Extremest

Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.

Xbox One-ra is megjelenik a Warframe?

A Digital Extremes free-to-play sci-fi lövöldéje már PC-n és PlayStation 4-en is hódít, de az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal előrevetítette a Warframe Xbox One-os verzióját is. Örülünk?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.

Warframe Xbox One-ra? Csak a Microsofttól függ!

A Digital Extremes free-to-play sci-fi shootere akár Xbox One-on is tiszteletét teheti, ám a döntés a Microsofttól függ. Ha a cég változtatni fog a független fejlesztők esetében alkalmazott politikáján, révbe érhet a port.

E3 2013: Az első videócsokor

A második napján járó expóról annyi mozgókép landolt az éterbe, hogy a fontosabbakon kívül nem lenne esélyünk mindegyiknek külön hírt szenteli. A mai ömlesztett adag: Daylight, Dust 514, Bayonetta 2 és a többiek.