Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Típus: Akció, MMOFPS, Sci-Fi

Warframe - megérkezett a Fortuna kiegészítő

A free-to-play shooter következő nagyobb bővítménye már elérhető, a játékosok ezúttal a Vénusz bolygóra látogatnak, ahol felfedezhetik a The Orb Vallis vidékét. A nagy távolságokat pedig egy vadiúj K-Drive hooverboarddal küzdhetik le.

Warframe - novemberben jön a Fortuna DLC

Hamarosan egy nagyszabású kiegészítőt kap a Digital Extremes űrnindzsás shootere, a Warframe. A Fortunával érkező új nyitott világú régió ötször nagyobb lesz a Plains of Eidolonnál, és egy csomó új misszió vár ránk.

Tudjuk, mikor jön Switchre a Warframe

A népszerű free-to-play lövölde Switch-verzióját még júliusban jelentették be, de éjszaka fény derült az új változat pontos megjelenési dátumára. Eszerint november végén csaphatunk le a Warframe-re a hibridkonzolon.

Két új kiegészítő érkezik a Warframe-hez

A Switch-verzió tegnapi bejelentése után mára is jutott némi érdekesség a TennoConról. A közelgő Fortuna kiegészítőben a Vénusz bolygó nyitott felszínét fedezhetjük fel, de jön az űrharcokra kihegyezett Codename: Railjack pakk is.

Érkezik a Warframe Nintendo Switch-kiadása

Jó hírrel szolgálhatunk a Switch-tulajdonosok számára; újabb ingyenes játékkal bővül a Nintendo hibridkonzoljának felhozatala. A méltán népszerű, free-to-play Warframe hamarosan Switchen is elérhető lesz.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

Konzolokra is megjelenik a Warframe kiegészítője

Eddig csak a PC-sek próbálhatták ki a Warframe legújabb és egyben legtartalmasabb kiegészítőjét, a Plains of Eidolont, nemsokára azonban a konzolosok számára is megnyílik az új, szabadon bejárható terep.

Most már szabadon is kószálhatunk a Warframe-ben

A Warframe nyáron bejelentett nagy tartalmi frissítése végre élesedett, így mostantól kezdve már szabadon is mászkálhatunk a nyílt terepet is tartalmazó kiegészítőnek köszönhetően.

Warframe - jön a nyílt világú kiegészítő

Még az év vége előtt megérkezik a Warframe következő nagy kiegészítése, a Plains of Eidolon, ami ezúttal hatalmas nyílt világgal és sok-sok újdonsággal turbózza fel a játékot. Az expanzió csak PC-re és PS4-re lesz elérhető.