Killzone 2

A népszerű FPS második része kizárólag PlayStation 3-ra. Az anyag nem mindennapi élményt ígér...

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.

Már készül a Killzone harmadik eljövetele?

Az OPM magazinban érdekes dologra figyelhettek fel az olvasók, ugyanis néhány szupertitkos játékról pletykált a lap, amelyek 2010-ben érkeznek.

Csütörtök reggeli trailer-összeállítás

Komoly előzetes mennyiség érkezett a minap, javarészt a San Diego-i Comic-conról: van egy olyan érzésünk, hogy nem ez lesz az egyetlen összeállítás.

A Guerrilla Games bízik a Playstation 3-ban

Steven ter Heide, a Guerrilla Games vezető producere messzemenőkig meg van elégedve a Sony masinájával. Nem is hagyja kiaknázatlanul.

DLC kiegészítések érkeztek a Killzone 2-höz

Manapság úgy hullnak a DLC-k, mint a hűsítő nyári zápor - most éppen a Guerrilla és a Sony dobott meg minket egy kis Killzone 2 nyalánksággal!

Újabb ütős PS3 bundle pack a Sony-tól

A Sony-nak sokan beígérték mostanában, hogy amennyiben nem lesz olcsóbb a PS3, akkor nem fejlesztenek rá. Nos, ha nem is komoly, de apró engedményt már kaptunk.

Friss screenshotok a korán kelőknek

Nem is kezdődhetne jobban a nap, mint néhány friss screenshottal. Reggelire van Blood Bowl, Crimecraft, Split/Secong, Terminator, meg pár más finomság is!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Killzone 2 - Videók a kiegészítő új pályáiról

Arról már beszámoltunk, hogy hamarosan kiegészül a Guerilla által fejlesztett Killzone 2, ám a mai napon végre mozgásban is megtekinthetjük az új pályákat.

Bejelentették a Killzone 2 első DLC-jét

A Guerilla ma hivatalosan bejelentette, hogy hamarosan kiegészül a nagysikerű Killzone második része, s a csomagban új többjátékos pályák kapnak helyet.