Killzone 2

A népszerű FPS második része kizárólag PlayStation 3-ra. Az anyag nem mindennapi élményt ígér...

Killzone 2 Demó teszt

Évek óta vártuk a napot, amikor végre rátehetjük kezünket a Guerrilla által fejlesztett Killzone folytatására. Most elérkezett az idő, nemrég elérhetővé vált ugyanis a konzol egyik legígéretesebb játékának demó változata! Mire várunk még? Kezdődjék a villámteszt!

Friss screenshotok álmos hétfő estére

A ma esti képes felhozatal: Diablo III, Grand Ages: Rome, Killzone 2, Shellshock 2, Spore: Galactic Adventures, Velvet Assassin és az elmaradhatatlan X-Blades.

Csütörtökön érkezik a Killzone 2 demója

Ahogy azt ígérték, még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk, valójában milyen is lesz a Killzone második része, ugyanis csütörtökön megérkezik a kipróbálható változat.

Mozgásban a Killzone második része

Négy új videó látott napvilágot a nagyszerűnek ígérkező Killzone 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a remek grafikát és játékmenetet.

Az elmaradhatatlan éjszakai galériamánia

Újabb kései galériafrissítés, benne például Battleforge, Red Alert 3 Uprising, Godfather 2, és Killzone 2 shotokkal, de sok más finomság mellett a Section 8 se maradhatott ki!

Befejeződtek a Killzone 2 fejlesztési munkálatai

Startra kész a Playstation 3 konzol idei első nagy dobása, a Guerrilla Games ugyanis ma bejelentette, hogy végeztek a Killzone 2 fejlesztési munkálataival!

Killzone 2 - Bevezető videó

Új videó került napvilágra a hamarosan megjelenő Killzone 2 kapcsán, amely nagyon jóra sikeredett, megteremti a játék komor hangulatát.

Killzone 2 demó és CE hírek, valamint két új videó

A Killzone 2 demója még a teljes játék megjelenése előtt ki fog jönni, Collectors Edition nem lesz, vigasztalásul viszont érkezett két vadi új videó.

Videók péntek délelőttre

Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3

David Reeves, a Sony európai képviseletének elnöke elmondta, hogy az idei esztendőben szeretnének sok és minőségi exkluzív játékot megjelentetni Playstation 3-ra.