Lightning Returns: Final Fantasy XIII

A Lightning Saga visszatér egy teljesen dinamikus és nyílt világban. Közeleg a világvége!
1411117217

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII trilógia, ráadásul nem is kell sokat várni rá, hiszen az első epizóddal már a következő hónapban játszhatnak a vásárlók. A folytatások tavasszal érkeznek.
1410703200

Japán: a Final Fantasy XIII is játszható lesz mobilon

Sőt nemcsak a Final Fantasy XIII, hanem több másik Square Enix-cím is. Az ehhez szükséges felhős szolgáltatást a kiadó-fejlesztőcég októberben lövi fel, a mobil-kompatibilis játékokat bérelni lehet majd különböző időtartamokra.
1397662200

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.
1394805600

Jól sikerült az amerikai játékpiac februárja

Összességében növekedett az amerikai játékpiac februárban, igaz, ez a növekedés csak a hardvereladásoknak tudható be. A PS4 eladott darabszámban, az Xbox One-ban bevételben első.
1392904860

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.
1392642000

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO-játék

Megjelenése után kapásból az élen nyitott az új LEGO-játék, ami történetesen a nemrég mozikba került LEGO-film adaptációja. Az új Final Fantasynek "csak" egy harmadik helyre futotta.
1392627600

Final Fantasy - Lightning visszatérhet

És most nem abban az értelemben, hogy Lightning Returns, hanem úgy általában: noha a múlt héten megjelent Final Fantasy lezárja Lightning történetét, a készítők nem zárták ki, hogy később visszatérhet vendégszereplőként.
1392188453

Launch traileren a Lightning Returns: FFXIII

Bizony, elérkezett az idő, hogy a Final Fantasy történelme egy újabb bejegyzéssel bővüljön. Az átdolgozott harcrendszerrel és sztorival kecsegtető Lightning Returns: Final Fantasy XIII péntektől kapható a boltokban.
1392051600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...
1390501820

Lightning Returns - terítéken a harcrendszer

Alaposan megváltozott a Lightning Returns harcrendszere a Final Fantasy XIII óta: jobb, használhatóbb és sokoldalúbb lett, legalábbis az ígéretek szerint. Nézzünk bele egy trailer erejéig!