FarmVille 2 PC

A második rész az összes eszközt beveti, hogy ne csak a FarmVille régi, nagy rajongóit csábítsa vissza, de a fiatal generációhoz is elérjen.
1347949800

Mortal Kombat-veteránt szerzett a Zynga

A Zyngának nem megy éppen kiemelkedően mostanában, a munkatársak inkább elhagyják a süllyedni látszó hajót, így talán érthető az, hogy a cég pótolni szeretné a veszteségeket. Ezt egy új fejlesztőcsapat felvásárlásával igyekeznek megtenni, mellyel érkezik egy-két iparági veterán is.
1347865200

A Zynga is beperelte az EA-t

Folytatódik a Zynga és az Electronic Arts csatározása, most éppen a Zynga perelte be az Electronic Artsot, amiért utóbbi "versenyellenes és törvénytelen üzleti gyakorlatot" folytat. Az óriáskiadó - ami nyáron a szerzői jog megsértését kérte számon a FarmVille alkotóján - elutasította a vádakat.
1347355341

FarmVille 2 teszt

A közösségi free to play játékok úttörője, a Facebook valaha volt legnagyobb sikercíme. Százmillió játékos, 14 milliárd dollárra becsült anyacég, majd amilyen gyorsan jött az elképesztő magaslatokig törő siker, úgy köszöntött be a szégyenteljes bukás előszele. A FarmVille kiégett, ezek az utolsó napjai.