Yaiba: Ninja Gaiden Z PC, PS3, X360

Keiji Inafune új zombis játéka, mely a Ninja Gaiden-széria alá tagozódik be.
Típus: Akció, Zombis

Csúszik a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenése

Mégsem jelenik meg február utolsó napján a Yaiba: Ninja Gaiden Z. A Tecmo Koei megerősítette, hogy a Spark Unlimited alkotása csak március végén lát napvilágot. Szomorúak vagyunk?

Fejlesztői naplón a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Fejlesztői naplósorozat indult Yaiba: Ninja Gaiden Z témában, amely a játék háttérmunkálatait hivatott bemutatni. Az első epizód még meleg, kattintsatok egyet, hogy rávethessétek magatokat!

Úton a Ninja Gaiden igazi folytatása

Habár mindenki a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenésére vár, azok se keseredjenek el, akik Ryu Hayabusa vérgőzös kalandjára vágynak. A Team Ninja már javában kalapálja a folytatást - erősítették meg az érintettek.

Kedvcsinálókon a Yaiba: Ninja Gaiden Z

A Keiji Inafune által jegyzett Ninja Gaiden-mellékágban ugye zombikat kaszabolunk halomra, de a mester nem tudta megállni, hogy a Mighty No. 9 főhősét ne csempéssze bele valahogyan. Képek és videók landoltak nálunk.

Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Huszonnégy képet kaptunk a Yaiba: Ninja Gaiden Z-ből, amelyek egyebek mellett néhány eddig nem látott zombitípusról is lerántják a leplet. Az összes látnivaló a galériánkban van, csekkoljátok!

Megvan a Yaiba: Ninja Gaiden Z dátuma

A Tecmo Koei végre megerősítette Keiji Infafune nevével fémjelzett Ninja Gaiden spin-off megjelenési dátumát. Jövő februárban apríthatjuk fel kockára a zombikat. Az örömhír mellé egy új előzetes is dukál.

Yaiba: Ninja Gaiden Z - rövid, de erőszakos trailer

Általában nem látom túl sok értelmét az ehhez hasonló rövid előzetesek közzétételének, de a Yaiba: Ninja Gaiden Z legújabb trailerét vétek lenne kihagyni - valószínűleg sokakat meg fog győzni!

Képregényt kap a Yaiba: Ninja Gaiden Z is

A New York-i Comic-Con harmadik ilyen típusú bejelentésének alanya Keiji Inafune új játéka. A Yaiba: Ninja Gaiden Z is képregény-adaptációt kap a Dark Horse jóvoltából, a füzet jövő év elején jelenik meg.

Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Nem kevesebb, mint tizenhat screenshotot kaptunk a Yaiba: Ninja Gaiden Z-ről, a Ninja Gaiden zombis spin-offjáról. Az kétségtelen, hogy a játék csak nyomokban hasonlít az eredeti sorozatra.

PC-re is jön a Ninja Gaiden Z

Csupa jó hírt kapnak a PC-sek: tegnap bejelentették az Injustice: Gods Among Us windowsos változatát, ma pedig kiderült, hogy a Yaiba: Ninja Gaiden Z is megjelenik majd számítógépekre.