Yaiba: Ninja Gaiden Z PC, PS3, X360

Keiji Inafune új zombis játéka, mely a Ninja Gaiden-széria alá tagozódik be.
Típus: Akció, Zombis

GC 2013: Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Nem mondhatnánk, hogy a Yaiba: Ninja Gaiden Z kapcsán termékeny volt az idei Gamescom, mindössze tizenöt artworköt sikerült bezsebelnünk a játékról - ezeket helyben megnézhetitek.

E3 2013: Akcióban a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Keiji Inafune zombis nindzsajátékát közelebbről is szemügyre vehetjük. Ahogy azt sejteni lehetett, a rajzfilmszerű grafika mögött vérbő akció lappang, folyik a vér és hullanak a végtagok, a főhős pedig iszonyat laza.

E3 2013: Itt a Yaiba: Ninja Gaiden Z előzetese

A Team Ninja legújabb alkotása is megkapta a maga E3-as kedvcsinálóját. Főszereplőnk az élőholt nindzsa, Yaiba és persze a rajzfilmszerű stílus csak körítés: igazán vérbő alkotással lesz dolgunk.

Szeptemberben jön a Dead or Alive 5 Ultimate

Megjelenési dátumot kapott a Dead or Alive 5 bővített változata, a verekedős játék szeptemberben landol a boltok polcain. Az E3-on is kint lesz, oda egyébként a Yaiba: Ninja Gaiden Z-t is hozza a Tecmo Koei.

GDC 2013: Terítéken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Nagy örömünkre a Game Developers Conference-en előkerült Keiji Inafune és az ő zombis Ninja Gaidenje is: új infókat tudtunk meg a játékról, és egy Unreal Engine 3-as licencmegállapodásról is lehullt a lepel.

TGS 2012: Délutáni galériafrissítés

Özönlenek a képek Tokióból, szinte csak kapkodjuk a fejünket. Ezúttal az olyan érdemleges címek pillanatképeit szedtünk össze Nektek, melyek két embernél többet érdekelhetnek kishazánkban. Lesz itt Monster Hunter 3 Ultimate, Tekken Tag Tournament és frissített PS3-modell.

TGS 2012: Első ingame képeken a Ninja Gaiden Z

Reméljük tudja, hogy hova tette az eszét Keiji Inafune, amikor a borzalmas Turning Point fejlesztőit, a Spark Unlimitedet bízta meg a korábban Yaiba kódnéven futó alkotás munkálataival. A sötét tónusokkal operáló Ninja Gaiden Z eme apróságot leszámítva bitang jól néz ki.

TGS 2012: Zombis Ninja Gaident csinál Inafune

Ahogy azt megígérte, Keiji Inafune a Tokyo Game Show falai között leleplezte új fejlesztését, amit korábban Yaiba címen ismertünk. Mint utóbb kiderült, a Dead Rising atyja nem egyszerű zombis játékot hegeszt, hanem a Ninja Gaiden-szériát fogja feldúsítani az élőhalottak statisztálásával.

Yaiba - bemutatkozik Keiji Inafune zombis játéka

A Dead Rising, az Onimusha és a Mega Man atyja, Keiji Inafune azt ígérte, hogy az idei Tokyo Game Showra egy zombis témájú meglepetéssel készül. A játék immáron lelepleződött: a Yaiba egy igazi vérgőzös kaland lesz, sötét tónusokkal és rengeteg vérrel. Az első teaser már megérkezett.