Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Mozgásban az utolsó Fallout 3 letölthető tartalom

A Bethesda által fejlesztett Fallout harmadik része igazán remekül sikerült, s lassan de biztosan elérkeztünk az utolsó DLC-hez, amely a Mothership Zeta.

Fallout 3: Mothership Zeta - Kedvcsináló képek

Augusztusban megérkezik az utolsó bejelentett Fallout 3 DLC, amely a Mothership Zeta alcímet viseli, s ma megérkezett négy kedvcsináló kép az alkotásból.

E3 2009: Rekordok rekordja

Az idei E3 alkalmával rengeteg új bejelentést, információt és videót kaptunk a fejlesztőktől, akik életüket áldozták ennek a szakmának és végre méltó megbecsülést kapnak.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Playstation 3-ra is megjelennek a Fallout 3 DLC-i

A Bethesda bejelentette, hogy az eddigi letölthető tartalmak hamarosan megjelennek Playstation 3-ra is, valamint az új DLC-k fejlesztése is folyamatban van.

Wii-re készít játékot a Fallout fejlesztőcsapata

A Bethesda legutóbb a Fallout harmadik epizódjával kápráztatta el a közönséget, s bejelentették, hogy egy új Nintendo Wii-re készülő játékon dolgoznak.

Újabb kiegészítők érkezhetnek a Fallout 3-hoz

A Fallout 3 az eredeti tervek szerint háromszor egészült volna ki, azonban a fejlesztők szerint a sikerre való tekintettel érkezhetnek még extra tartalmak a játékhoz.

Hibás a Fallout 3 legújabb DLC-je

Ma került kiadásra a nagysikerű Fallout 3 harmadik DLC csomagja, amelynek sajnos személyi számítógépekre szánt változata nem indul el.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

Fallout 3: Broken Steel - Hangulatfokozó előzetes

Végre mozgásban is láthatjuk a holnap letölthetővé váló DLC-t, amely a Broken Steel alcímet viseli és az alapjáték kedvelőinek remek kikapcsolódást ígér.